PRESLATKA!

PRINCEZA ŠARLOT NAPUNILA 7 GODINA: Fotografije koje je uslikala njena majka, oduševile ceo svet! (FOTO)

Ćerka vojvode i vojvotkinje od Kembridža opet je oduševila svojim veselim duhom i širokim osmehom koje je savršeno ‘uhvatila‘ njena majka.

Vip roditelji
Autor:
PRINCEZA ŠARLOT NAPUNILA 7 GODINA: Fotografije koje je uslikala njena majka, oduševile ceo svet! (FOTO)
Princeza Šarlot, Foto: Profimedia

Princeza Šarlot napunila je sedam godina, tom su prilikom njeni roditelji princ Vilijam i Kejt, vojvotkinja od Kembridža, s javnosti podelili tri njena neodoljiva portreta. Porodica je princezin rođendan proslavila u nedelju, kada su i objavili fotografije.

Tri portreta snimljena su u Norfolku ovog vikenda, a snimila ih je i ovaj put majka Ketrin, koja je zaljubljena u fotografiju. Na slikama uz princezu pozira i porodični ljubimac, koker španijel Orla, koja do sada još nije viđena u javnosti.

Na svim se fotografijama princeza slavljenica smeje, okružena je poljskim cvećem, obučena u lepi plavi džemper iz kojeg viri elegantna kragnica. Dugačka kosa pada joj preko ramena.

Ljupka princeza

Ovo je prvi put od avgusta prošle godine da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža podelili fotografiju na kojoj je samo Šarlot i sigurno su oduševili sve obožavatelje kraljevske porodice. Prošlog leta je Kejt Midlton objavila fotografije snimljene u Norfolku, na kojoj princeza drži velikog leptira.

Njena majka koja je snimila fotografije, zatim je napisala i da podržavaju veliku inicijativu u njihovoj zemlji o važnosti tih predivnih stvorenja.

Malena princeza je pak, ovog proleća imala mnoge zadatke - sa starijim bratom princom Džordžom išla je na dve vrlo svečane mise, početkom aprila za njihovog pokojnog pradeda Filipa, a zatim i na tradicionalnu uskršnju misu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs