neverovatna žena!

UZELA JE SVOJE TROJE DECE I POBEGLA OD NASILNIKA: Težak život majke milijardera o kojem priča ceo svet! (FOTO)

Majka Ilona Maska nije imala lak život

Vip priča
Autor:
UZELA JE SVOJE TROJE DECE I POBEGLA OD NASILNIKA: Težak život majke milijardera o kojem priča ceo svet! (FOTO)
Maje Mask, Foto: Profimedia

Ilon Mask jedan je od najbogatijih ljudi današnjice, inovator koji želi da spase planetu i ceo univerzum, a krajnji cilj mu je naseljavanje Marsa. U svemir je već lansirao više raketa od NASA-e i upravo je kupio društvenu mrežu Tviter za 44 milijarde dolara. Osnovao je nekoliko kompanija, ima osmoro dece, tri braka iza sebe, i o njemu se, manje-više, sve zna.

Prvu ženu navodno je ostavio bez centa, samu sa petoro dece, druga je, pak, profitirala posle razvoda, bio je u burnoj vezi sa ozloglašenom Amber Herd, kanadsku pevačicu Grajms napustio je nakon što mu je rodila sina čije je ime nemoguće pravilno izgovoriti, a trenutno živi sa australijskom glumicom Natašom Baset. Ipak, jednoj ženi veran je već 51 godinu, odnosno otkako se rodio. To je njegova majka Mej.

Gospođa Mej, ili Maja, prava je zvezda društvenih mreža, naročito TikToka.

Rođena je u Kanadi, gde je počela da se bavi manekenstvom kada je imala 15 godina. I dalje je vrlo aktivna u svetu modelinga. Njen životni put bio je uzbudljiv, u nekim segmentima i bolan. Naime, tokom braka sa Ilonovim ocem, koga je upoznala u Pretoriji kada se sa roditeljima doselila u Južnoafrčku Republiku, trpela je fizičko i psihičko zlostavljanje. Nasilje je trajalo godinama, da bi u jednom trenutku udarila šakom o sto i pokazala koliko čovek može da bude hrabar – uzela je svoje troje dece i pobegla od nasilnika. Vratila se u Kanadu i počela sve ispočetka, kao samohrana majka. Jasno vam je zbog čega je sin smatra pravom heroinom i najvećim životnim uzorom.

Majka Ilona Maska uspela je i da završi fakultet, čak da doktorira. Specijalista je za oblast dijetetike i nutricionizma, a napisala je i knjigu „Žena sa planom: saveti za život pun lepote, avantura i uspeha”. Priručnik zasnovan na ličnim iskustvima i brojnim bitkama koje je vodila vrlo brzo je postao bestseler. Uostalom, način na koji je odgajala dva sina i ćerku, danas veoma uspešne ljude, zaslužuje da bude zabeležen i da se detaljno proučava.

To nije sve. Elegantna Mej je i svojevrsna ikona stila, jedna od najbolje odevenih dama starije generacije, o čeme svedoče i naslovne strane prestižnih modnih magazina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs