BURAN ŽIVOT

OTAC MU DOBIO DETE SA POLUSESTROM,ŽENIO SE 2 PUTA,SKRASIO KRAJ 23 GODINE MLAĐE: Životna priča kontroverznog Ilona Maska!

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Ilon Mask, izjavio je za jedan magazin da se ceo život borio sa osećajem usamljenosti. „Kada sam bio dete, rekao sam jednu stvar: Nikada ne želim da budem sam“

Vip priča
10:22h Autor:
OTAC MU DOBIO DETE SA POLUSESTROM,ŽENIO SE 2 PUTA,SKRASIO KRAJ 23 GODINE MLAĐE: Životna priča kontroverznog Ilona Maska!
Foto: Profimedia

Ilon Mask je rođen 1971. u Pretoriji, u Južnoafričkoj republici, a najstariji je od troje dece. Njegova majka Maje je kanadski model, pojavila se na naslovnici magazina Time i vrhunac karijere ostvarila u šezdesetim godinama svog života. Njegov otac Erol je inženjer.

Detinjstvo mu nije bilo idilično, vršnjaci su ga maltretirali u školi. Čak je završio u bolnici nakon što ga je neko u školi gurnuo niz stepenice. Kada su mu se roditelji razveli 1980. Mask je jedno vreme živeo s ocem.

Danas otac i sin nemaju nikakav kontakt. Sada čelni čovek "Tesle" kaže da je njegov otac "najgore ljudsko biće".

"Ne možete ni da zamislite kakav, gotovo svaki zločin koji je mogao da počini, počinio je", kaže Mask o ocu.

Njegov otac, koji ima 76 godine, završio je 2017. godine u novinama nakon što se saznalo da je dobio dete sa svojom 34-godišnjom poćerkom Janom Bezudenhot, koju zna otkada je imala četiri godine, a sa njenom majkom ima dvoje dece.

Naime, usvojena ćerka Erola Maska Jana imala je četiri godine kada se on oženio njenom majkom. Erol je za Daily Mail rekao da se svoje supruge Hajde, a Janin majke "jedva seća", uprkos tome što su bili u braku 18 godina i što su zajedno dobili dvoje dece.

Ta spoznaja je navodno razbesnela Ilona koji je s Janom živeo dok je bio mlađi.

Uprkos porodičnim problemima Ilon je jako blizak s bratom Kimbalom, koji želi da napravi revoluciju u prehrambenom i ugostiteljskom sektoru, i sa sestrom Toskom koja je, uz pomoć najstarijeg brata, pokrenula platformu Passionflix za romatntične filmove.

Sva Mask deca imaju fantastičan odnos s majkom Maje, koja se čak 2013. preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže deci i unucima. Mask je preko majke dobio kanadsko državljanstvo i tamo prvi put otišao na fakultet.

Na fakultetu je upoznao i prvu suprugu, Džastin Vilson, koja zbog dece još uvek koristi prezime Mask. Ilon ju je odmah pozvao na sladoled. Mask je ubrzo nakon prvog sastanka otišao na drugi fakultet, ali je stalno Džastin slao ruže. Ponovo su se spojili na prvom Ilonovom "start-apu", a Džastin je krenula da radi na prvom romanu.

Mask ju je, kaže, osvojio kada joj je dao svoju kreditnu karticu da kupi koliko god knjiga želi. Venčali su se 2000.

Preselili su se u Los Anđeles i dobili sina Nevadu koji je umro od sindroma iznenadne smrti kod dece. Nakon toga su dobili blizance i trojke - pet sinova ukupno.

Par se razveo 2008. a tehnološki mag počeo je da se zabavlja s glumicom Talulom Rajli.

Njegova prva supruga i Talula su se, navodno, fantastično slagale. Džastin je čak novoj partnerki bivšeg muža rekla da bi radije "živela u verziji francuskog filma, gde dve žene postanu prijateljice na čuđenje svih ostalih".

Rajli i Mask venčali su se 2010. a dve godine kasnije Mask je razvod objavio rečima: "Ovo su bile neverovatne četiri godine, voleću te zauvek, nekoga ćeš jednoga dana jako usrećiti".

Par se ponovno venčao 2013. a Ilon je predao papire za razvod i onda ih opet povukao. Ali, 2016. je papire predala Talula. Uprkos tome, ostali su fantastični prijatelji i danas se podjednako brinu jedno o drugome kao i nekada.

Mask je 2016. započeo vezu s Amber Herd, ali raskinuli su godinu dana kasnije, navodno zobg rasporeda koje nisu mogli da usklade.

Pričajući o glumici u inervjuu rekao je da su "još uvek prijatelji koji se jako vole, i ko zna šta budućnost nosi", da bi kasnije tvrdio da je "bio zaista zaljubljen i jako ga je boleo raskid".

U maju 2018, Mask je stigao na godišnju Met Galu zajedno sa Grajms, kanadskom muzičarkom. U to vreme, Page Six je izvestio da se par „tiho zabavljao“ nekoliko nedelja.

Grajms i Mask su se upoznali preko Tvitera. On je planirao da se našali na račun veštačke inteligencije – konkretno, o liku Rokoko Baziliska u njenom videu “Flesh Without Blood” – da bi ga ona preduhitrila.

Mask je kasnije za The Wall Street Journal rekao da voli Grajms zbog njene „divlje umetničke kreativnosti i hiperintenzivne radne etike“.

U januaru 2020, Grajms je objavila fotografiju na svojim Instagram i Tviter nalogu na kojoj se činilo da je trudna. Kasnije je potvrdila da čeka bebu sa Maskom.

Mask je 4. maja 2020. objavio rođenje svog sina, kojeg su on i Grajms nazvali „X Æ A-Xii Musk“. Mnogi su kasnije spekulisali kako se ime izgovara, a njih dvoje su davali različite izjave po tom pitanju. Za sad – kako je poznato publici – kratko ga zovu Eks (X).

X Æ A-12 je Maskovo sedmo dete i prvo sa Grajms (a njoj je prvo).

„Mislim da je bolje biti stariji i imati dete“, rekao je Mask u Roganovom podkastu. „Više to cenim. Bebe su sjajne.”

Raskinuli si nakon trogodišnje veze. Navodno, ona živi i dalje u zajedničkoj kući, dok on putuje često zbog posla.

Nakon burnih veza, skrasio se kraj 23 godina mlađe

Kako pišu strani mediji, nova devojka Elona Maska navodno je glumica Nataša Baset (27), australijska filmska zvezda koja se proslavila ulogom Britni Spirs u filmu "Britney Ever After", a uskoro ćemo je gledati i u biografskom filmu o Elvisu Presliju.

"Zajedno su već nekoliko meseci i u monogamnoj su vezi", rekao je neimenovani izvor.

Ilon Mask
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs