modni mag

NJENE MODNE SAVETE ŽENE ČUVAJU KAO BIBLIJU: Upoznajte TRINI VUDAL i njenih 10 pravila! (VIDEO)

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, rođenda je 8. februara 1964. godine. Ona je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom dvehiljaditih u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Moda
Autor:
NJENE MODNE SAVETE ŽENE ČUVAJU KAO BIBLIJU: Upoznajte TRINI VUDAL i njenih 10 pravila! (VIDEO)
Trini Vudal, Foto: Instagram / koffietijdnl

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživela svetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obe razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dve knjige o savetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike.

I danas su najbolje prijateljice, ali obe se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

AUTFIT BEZ GREŠKE: Kim Kardašijan demonstrira kako se nosi najpopularniji model haljine ove sezone! (FOTO)

Nakon što je završila emisiju, radila je kod Opre Vinfri kao stilista i ekspert za modni preobražaj, a 2016. godine je često gostovala i u Jutarnjem programu u Engleskoj.

Od 2013. godine živi sa bivšem mužem najpoznatije kuvarice na svetu - Najdžele Loson, sa Čarlsom Sačijem, kontraverznim biznismenom Iranskog porekla. Ima dvoje dece iz prethodne veze.

2017. godina je bila prekretnica u njenom životu kada je karijera u pitanju. Osnovala je svoj bjuti brend "Trinny London" koji je postigao neverovatan svetski uspeh i koji i dalje traje.

Danas je jedna od najpopularnijih Instagram influenserki, koja svakoga dana snima video klipove u kojima savetuje svoje verne pratioce o modnim trendovima i trikovima koji pomažu ženama svih veličina i oblika da izgledaju što je bolje moguće.

Njen stil je hrabar, ona obožava šljokice, jarke boje, krupan nakit, ima stotine pari cipela i kaputa ali je i dalje jedna od najinspirativnijih žena sa Instagrama od koje zaista nešto može i da se nauči.

Donosimo vam neke od njenih saveta koje smatramo jako pametnim kada je u pitanju odevanje, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija tokom cele godine.

1. VINTIDŽ KOMADI I KAKO IH UKLOPITI DA IZGLEDATE MODERNO

2. OVAKO SE NOSE PRUGE

3. NEON

4. DŽINS

5. SLOJEVITO ODEVANJE

6. POSEBNE PRILIKE

7. DEZENI

8. TORBE

9. PASTELNE BOJE

10. CIPELE

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs