izgleda neverovatno!

DEMI MUR (59) U ODELU OD PLIŠA I DUBOKIM DEKOLTEOM: Kako joj ovo polazi za rukom? (FOTO)

Slavna Demi Mur stigla je na crveni tepih povodom dodele nagrada za inovatore u organizaciji Wall Street Journala, a svojom pojavom okupljene je ostavila bez teksta. Fendijevo odelo od pliša začinila je jednim zaista upečatljivim detaljem – dubokim dekolteom i vidljivim grudnjakom

Moda
Autor:
DEMI MUR (59) U ODELU OD PLIŠA I DUBOKIM DEKOLTEOM: Kako joj ovo polazi za rukom? (FOTO)
Demi Mur, Foto: Profimedia

U Njujorku glamur je zaživeo u punom sjaju povodom dodele nagrade inovatorima koju organizuje Wall Street Journal. Brojne poglede privukla je Demi Mur koja je za ovaj događaj odabrala zaista zanimljiv i upečatljiv stajling.

U prvom planu našlo se Fendijevo tamnoplavo odelo od pliša, ali ne samo zbog zanimljivog kroja i materijala već i zbog činjenice da ispod sakoa glumica, koja će ovog meseca navršiti 59 godina, je nosila samo grudnjak.

NI VOJVOTKINJA NIJE ODOLELA JAKNI SEZONE: Kejt Midlton odustaje od proverene kombinacije! (FOTO)

Demi Mur
foto: Profimedia

Predimenzionirani sako dužeg kroja zakopčan jednim dugetom bio je uparen sa širokim, jednako predimenzioniranim pamtalonama, a Demi Mur je stajlingu dodala malu klač torbu i crne čizme. Međutim, najupečatljiviji detalj bio je duboki dekolte koji je jasno otkrivao crni grudnjak. Na dodelu nagrada Demi je stigla u društvu dizajnera Kim Džounsa, koji se trenutno nalazi na čelu modne kuće Fendi, a ove godine se nalazi i među dobitnicima nagrade za inovatore godine.

CAR ITALIJANSKE MODE TVRDI: Ovih 5 komada su osnova garderobe svake žene od stila! (FOTO)

Demi Mur
foto: Profimedia

Ova dodela nagrada, koja se održala u MoMa-i, Muzeju moderne umetnosti, odaje počast revolucionarnim ljudima iz niza različitih područja. Ove godine dobitnici su poslovna žena i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, reper Lil Nas X, glumac Rajan Rejnolds, modni dizajner Kim Džouns, umetnica Maja Lin, vozač Luis Hamilton, autor Kolson Vajthed ali i program za mlade Ulica Sesame.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs