U BOJAMA JESENI

NI VOJVOTKINJA NIJE ODOLELA JAKNI SEZONE: Kejt Midlton odustaje od proverene kombinacije! (FOTO)

Za svoje dnevno pojavljivanje u Glazgovu vojvotkinja od Kembridža i ovoga je puta oduševila tako jednostavnim stajlingom, koji se savršeno uklopio u tmurne jesenje dane

Moda
Autor:
NI VOJVOTKINJA NIJE ODOLELA JAKNI SEZONE: Kejt Midlton odustaje od proverene kombinacije! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kao pratnja svom suprugu, princu Vilijamu, Kejt Midlton je stigla u lokalni sportski klub u Denistaunu, kako bi se susrela sa Škotima s tog područja i saznala nešto o njihovoj #PromiseToThePlanet kampanji. Inače, ovo je ujedno bilo i prvo službeno pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža u Škotskoj, koji su u Glazgov stigli na konferenciju o klimatskim promenama COP26.

MODNA LEKCIJA KEJT MIDLTON: Ovako se obuci kad hoćeš da budeš izazovna i seksepilna, i smerna i fina u isto vreme! FOTO

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je, kao i u svim svojim javnim pojavljivanjima, itekako pazila da njen modni odabir bude prilagođen situaciji, zato je ovoga puta odabrala sasvim jednostavnu dnevnu kombinaciju, idealnu za jesenje dane.

Reč je o crnim uskim farmericama u kombinaciji sa crnom rolkom preko koje je obukla prsluk u maslinasto-zelenoj boji , dok je na nogama imala svoje omiljene gležnjače. Ovako štepani prsluk je najmoderniji komad za predstojeću zimu, a možete ga naći i u vidu jakne. Taj model nose sve poznate influenserke, a mogu se naći i u prodavnicama sa nižim cenama.

RAZLOG JE NEVEROVATAN, OVO SVAKA ŽENA MORA DA ZNA: Evo zašto Kejt Midlton najčešće viđamo u zelenoj boji!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Inače, prsluk koji je odabrala izrađen je od 100 posto recikliranog poliestera, a zbog svog dužeg kroja i suženja na struku, odličan je za isticanje vitke figure.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe Vojvotkinje?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs