Tara Palmer-Tomkinson

ŽIVOT ZABORAVLJENE PRIPADNICE ENGLESKE KRALJEVSKE PORODICE:Drogom i ponašanjem šokirala javnost,umrla u 43.godini!(FOTO)

Tara Palmer-Tomkinson je bila kolumnista Sandej tajmsa, učestvovala je u brojnim rijaliti programima, a od javnosti nije skrivala ni svoju zavisnost od droge. Nekoliko puta je bila na rehabilitaciji nakon koje bi se vraćala porocima, a mediji pamte i operaciju koju je je imala pošto je nos u potpunosti uništila kokainom.

Vip priča
Autor:
ŽIVOT ZABORAVLJENE PRIPADNICE ENGLESKE KRALJEVSKE PORODICE:Drogom i ponašanjem šokirala javnost,umrla u 43.godini!(FOTO)
Tara Palmer-Tomkinson, Foto: Profimedia

Tara Palmer-Tomkinson, pripadnica visokog britanskog društva i zvezda tabloida, pronadena je mrtva u svom stanu 8.februara 2017. godine u južnom Kensingtonu. Preminula je u 43. godini.

Žena koja se smatra jednom od prvih starleta, osoba 'poznatih samo zato što su poznate', bila je kumče Princa Čarlsa, a njeno je ime u Velikoj Britaniji, ali i šire, postalo svojevrstan brend. Posebnu popularnost uživala je devedesetih godina kada je bila redovan gost razuzdanih britanskih žurki, a za njeno pojavljivanje u klubovima plaćale su se pozamašne svote.

UPECALE NAJMOĆNIJE MUŠKARCE, ŽIVE U LUKSUZU, NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA: Ovo su najbogatije Srpkinje na svetu! (FOTO)

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

Tara je bila kolumnista Sandej tajmsa, učestvovala je u brojnim rijaliti programima, a od javnosti nije skrivala ni svoju zavisnost od droga. Nekoliko puta je bila na rehabilitaciji nakon koje bi se vraćala porocima, a mediji pamte i operaciju koju je je imala pošto je nos u potpunosti uništila kokainom.

ZBOG AFERE SA NJIM OSTAVIO JE KOLEGA, A NAKON SKANDALA PREŠLA NA ŽENE: Ljubavni život glumice koja se udaje za devojku!

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

Ipak, nakon burne mladosti kojom se nije ponosila i koju je opravdavala 'nesnalaženjem' u svetu popularnosti u koji su je uveli drugi ljudi, Britanka se poslednjih godina povukla iz javnosti i živela mirnim životom. Lansirala je i modnu kolekciju, a često je spominjala kako je želela da postane majka. Ta joj se velika želja, bez obzira na mnoge veze koje je imala, nikada nije ostvarila.

IZRONILI NEPOZNATI DETALJI KOJE JE KRALJEVSKA PORODICA KRILA OD JAVNOSTI: Princ Džordž mora da vodi dvostruki život!

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

Godinu dana pre smrti Tari je dijagnostikovan tumor na mozgu. Svoju popularnost tada je koristila kako bi kroz medije podizala svest o bolesti koja ju je užasavala.Nekoliko meseci pred smrt izjavila je da se boji da će umreti.

NIJE MEGAN MARKL JEDINA: 6 kraljevskih ličnosti koje su se oprobale u svetu glume, među kojima je i kraljica Elizabeta?!

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

Njen blizak odnos s kraljevskom porodicom nije bio tajna, on ju je i doveo do popularnosti. Tarin pokojni otac, skijaš olimpijac i instruktor skijanja Princu Čarlsu, bio je blizak prijatelj kraljevske porodice. Tara je često zimovanja provodila u kraljevskom društvu, pa javnost pamti i kultnu fotografiju snimljenu 1990. u Švajcarskoj na kojoj Princ Čarls i Tara dele poljubac. Taj trenutak uhvaćen fotoaparatom obišao je naslovnice svetskih časopisa i bio sasvim dovoljan da ona više nikada ne bude 'devojka iz senke'.

Sestre Palmer-Tomkinson sa princom Čarlsom na skijanju

Članovi kraljevske porodice su objavili svoje reakcije na Tarinu smrt. Princ Čarls izjavio je saučešće njenoj porodici, a Vilijam i Kejt, na čijem je venčanju 2011. godine Tara prisustvovala, izrazili su duboku tugu zbog njene prerane smrti.

GAĐENJE KOJE OSEĆA PREMA NJEMU JE SUVIŠE OČIGLEDNO: Ova reakcija Melanije Tramp postala je viralna! (FOTO)

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

Da je bila voljena osoba, s mnogim karakteristikama koje nisu bile vidljive iz fotografija u tabloidnim magazinima, potvrdila je za BBC Njuz Ingrid Sjuvard, istoričarka kraljevske porodice i urednica magazina "Majesty".

ONE IZGLEDAJU KAO ROĐENE SESTRE: Džil Bajden i Brižit Makron zajedno u Rimu, a svi pričaju kako liče! (FOTO)

Tara Palmer-Tomkinson
foto: Profimedia

"Tara je imala sve, i to je bio velik uzrok njenih problema. Bila je lepa, imala je divnu porodicu, bila je odlična skijašica, a imala je dar za umetnost. Prekrasno je pevala. Mislim da je imala previše, i jednostavno - bila previše. Život joj je dao mnogo izbora, a ona jednostavno nije uvek znala dobro da izabre. Ipak, za sve koji su je poznavali, ona je bila šarmantna, velikodušna i ljupka osoba, divna devojka", zaključila je Sjuvard za BBC.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs