kristen stjuart

ZBOG AFERE SA NJIM OSTAVIO JE KOLEGA, A NAKON SKANDALA PREŠLA NA ŽENE: Ljubavni život glumice koja se udaje za devojku!

Ljubavni život holivudske glumice je vrlo turbulentan

Vip priča
11:39h Autor:
ZBOG AFERE SA NJIM OSTAVIO JE KOLEGA, A NAKON SKANDALA PREŠLA NA ŽENE: Ljubavni život glumice koja se udaje za devojku!
Foto: Profimedia

Američka glumica Kristen Stjuart (31) koja igra princezu Dajanu u filmu "Spenser" otkrila je američkim medijima da će se venčati sa svojom dugogodišnjom devojkom, scenaristkinjom Dilan Majer.

- Definitivno ćemo se venčati. Oduvek sam htela da me neko zaprosi, a ona je to uradila na idealan način. Venčaćemo se - rekla je glumica gostujući kod Hovarda Sterna u "The Howard Stern Show".

-Onoga dana kada sam je upoznala, pomislila sam: Gde sam bila i kako to da te nisam pre upoznala, rekla je Kristen o Dilan.

Spekulacije o veridbi počele su još u julu ove godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Stjuartova ne koristi Instagram, ali je njena partnerka veoma ažurna te često viđamo njihove zajedničke fotografije.

Američki mediji prvi put su ih povezivali u julu 2019. godine, a svoju romansu potvrdile su na Instagramu tek u oktobru iste godine.

Podsetimo, Kristen je jednom prilikom prokomentarisala navode da je u vezi sa devojkom i tada je otkrila da nema problem da o svojoj seksualnosti javno govori.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia

“Jednostavno želim da uživam u svom životu. Nažalost, u pokušaju da zaštitim svoj privatni život ja sam ga zapravo upropastila. Ali, šta ovo sve znači? Da ne možeš izaći napolje s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su me upozoravali da, ukoliko želim da sačuvam svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve, da se ne pojavljujem u javnosti držeći se sa svojom devojkom za ruku. Postoje ljudi u svetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom”, rekla je tada.

Inače, Kristen Stjuart se našla u centru skandala svojevremeno kad su mediji otkrili njenu aferu sa rediteljem filma 'Snežana i lovac' Rupertom Sandersom koji je tad bio oženjen.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia

Zvezda "Sumrak sage", reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Glumica se tada javno izvinila dečku Robertu koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao - rekla je tada Kristen.

Nakon što ju je Robert ostavio zbog preljube, počela je da izlazi sa devojkama.

Kristen Stjuart i Robert Patinson
foto: Profimedia

Kristen je bila u vezi i sa supermodelom Stelom Maksvel, Alicijom Kargile, te glumcima Majklom Angaranom i tragično preminulim Antonom Jelčinom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs