pogledajte

KRALJEVSKO VENČANJE U GRČKOJ: Šanel haljina zasenila je najlepše venčanice koje smo do sada videli! (FOTO)

Kraljevsko venčanje u Grčkoj okupilo je pripadnike evropskih monarhija, a mlada je blistala u Chanel venčanici sa mašnom koja će postati nova inspiracija budućim nevestama.

Vip priča
Autor:
KRALJEVSKO VENČANJE U GRČKOJ: Šanel haljina zasenila je najlepše venčanice koje smo do sada videli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poput mnogih parova koji je trebalo da se venčaju prošle godine, princ Filip od Grčke i Danske i njegova supruga Nina Flohr (sada već princeza Nina od Grčke i Danske) odlučili su se za mikro venčanje, sklopivši brak samo sa njihovim očevima kao svedocima na intimnoj ceremoniji u Sent Moricu u decembru 2020.

Oni su takođe odlučili da prirede svadbenu proslavu nakon što su ograničenja karantina ublažena organizujući zabavu u zamku Stibbington u Velikoj Britaniji.

A sada su to uradili ponovo: sa trećim venčanjem održanim u Atini proteklog vikenda.

ZBOG MUŽA SE ODREKLA SVOJE VERE, OTADŽBINE I KARIJERE: Životna priča najvoljenije princeze na svetu!

Kraljevsko venčanje
foto: Profimedia

Glamurozni par konačno je imao kraljevsko venčanje iz snova, zajedno sa odgovarajućom kraljevskom listom gostiju i verskom ceremonijom. Odabravši mitropolitsku katedralu u Atini kao lokaciju, par je krenuo stopama roditelja princa Filipa, kralja Constantina II i kraljice Ane-Marije.

Mlada, inače ćerka vlasnika švajcarske aviokompanije, Tomasa Flohra, nosila je Šanel venčanicu krojenu po meri i buket ruža uz dodatak neverovatno luksuzne tijare Corsage sačinjene od dijamanata i bisera, a koja je poklon njene svekrve.

PRVO CARSKO VENČANJE U RUSIJI POSLE 120 GODINA: Knez Romanov oženio italijansku princezu koja je prešla u pravoslavlje!

Kraljevsko venčanje
foto: Profimedia

Veliki broj članova evropskih kraljevskih porodica bio je prisutan.

Princeza Beatris i njen suprug Edoardo Mapeli Moci te princeza Judžin i Džek Bruksbank predstavljali su Veliku Britaniju. Prisustvovali su i kraljica Sofija od Španije, princeza Benedikte od Danske, princ Kiril od Bugarske…

OLGA JE BILA KRALJICA STILA I ŽENA NEVEROVATNE SNAGE:Nadživela ljubav svog života i sina, ostala dostojanstvena do smrti

Kraljevsko venčanje
foto: Profimedia

Nakon ceremonije, upriličen je prijem u Nacionalnom gimnastičkom savezu, a kasnije u jahting klubu Pirej koji je priredio kralj Konstantin.

Sprsko kraljevsko venčanje na Oplencu: Oženio se princ Dušan Karađorević! (FOTO)

Kraljevsko venčanje
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs