trend

PLAVA JE NOVA CRNA: Zašto je teget ajlajner osvojio svet i kako da ga nosite ove sezone! (FOTO)

Saglasni smo, crni ajlajner je nešto poput male crne haljine, klasične bele košulje ili kvalitetnog džinsa - vanvremenski, neprolazan, nazovite to kako vam je draže.

Nega
Autor:
PLAVA JE NOVA CRNA: Zašto je teget ajlajner osvojio svet i kako da ga nosite ove sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok smo strastvene pristalice svega što je neki, hajde da kažemo, standard, pravila su tu da bi se nekada i kršila, što znači da je s vremena na vreme sasvim u redu podleći trendu i krenuti za nečim novim i uzbudljivijim. E tu na scenu stupa - teget ajlajner.

Začetak ovog makeup trenda videli smo na Šanel reviji - crni ajlajner na donjem kapku upotpunio je teget na donjem i ne možemo da kažemo da nas je ovaj spoj totalno oduševio!

Sa druge strane, tu je Dior koji je teget ajlajner takođe upotrebio na donjem kapku, ali samo u kombinaciji sa maskarom i dramatičnim načinom iscrtavanja. Ako ovo nije pogled koji obara sa nogu - ne znamo šta jeste!

Šminkerka poznatih Taša Reiko Braun, među čije klijentkinje se ubrajaju Ališa Kiz i Gabrijel Junion, ističe da je teget ajlajner nov, ali jednako vanvremenski način za isticanje očiju, s tim što teget nijansa ipak daje malo svežiji i možda čak otmeniji efekat.

Teget ajlajner će dobro stajati svim ženama, bez obzira na boju i oblik očiju, a kada je reč o pravoj nijansi - samo pratite svoje raspoloženje. Ukoliko se osećate smelo i samouvereno, neka to bude svetlija teget nijansa, dok, ako želite nešto klasičnije, ali sa modernim preokretom, neka to bude tamnija nijansa teget ajlajnera.

Bez obzira na to da li ćete teget ajlajner koristiti samostalno, kao zamenu za crni ili ćete pak spojiti oba rešenja u jedan makeup look, nećete pogrešiti. Neobičan, a šik, teget ajlajner zaslužuje da se nađe u vašoj makeup torbici ove jeseni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs