SAZNALI SMO...

NAKON ŠTO JE OTKAZALA PUT, KRALJICA ELIZABETA PROVELA NOĆ U BOLNICI: Ovo zvuči sve ozbiljnije! (FOTO)

Nedelja je za britansku vladarku počeo veoma užurbano, ali u sredu je objavljeno da otkazuje zvaničnu posetu Severnoj Irskoj, a istog je dana primljena u bolnicu gde su započeta testiranja.

Šuška se
Autor:
NAKON ŠTO JE OTKAZALA PUT, KRALJICA ELIZABETA PROVELA NOĆ U BOLNICI: Ovo zvuči sve ozbiljnije! (FOTO)
kraljica Elizabeta, Foto: Profimedia

Dan nakon što je britanska kraljica Elizabeta II otkazala zvanični put u Severnu Irsku, Britanci su zabrinuti jer je prenoćila u bolnici. Lični lekari 95-godišnju kraljicu uputili su u londonsku bolnicu kako bi je pregledali specijalisti, zbog čega je tamo provela noć. U sredu popodne primljena je u bolnicu, a u četvrtak je otpuštena nakon čega je otišla u dvorac Vindzor.

U OVOM RAJU NA ZEMLJI ŽIVI ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Luksuz da vam PAMET STANE, vredan 200 miliona evra!(FOTO/VIDEO)

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Iz Bakingemske palate porukom su obavestili javnost o poslednjim događajima.

- Prema lekarskim savetima kraljica je u sredu primljena u bolnicu kako bi obavila početne analaze, a u dvorac Vindzor vratila se za ručak (u četvrtak). Kraljica je dobrog raspoloženja", pišu iz Palate. Takođe, ostatak nedelje, kraljica će se odmarati.

Ova nedelja je za britansku vladarku počeo vrlo užurbano, nakon što je putovala po zemlji da otvori Parlamente Škotske i Velsa, preda pehare pobednicima konjskih trka, sa sinom Čarlsom i unukom Vilijamom primila je najuticajnije svetske biznismene kao deo Global Investment Summita. Na nekim događanjima po prvi put u 95. godina Elizabeta II. oslanjala se na štap za hodanje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs