ŠTA SE KRIJE IZA IZNENADNOG ZALJUBLJENOG PONAŠANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON: Da li je ovo moguće?! (FOTO)

Već dva dana Britanija bruji o nestabilnom zdravstvenom stanju kraljice. Ko bi mogao da je zameni na tronu? Pogađajte...

Celebrities
ŠTA SE KRIJE IZA IZNENADNOG ZALJUBLJENOG PONAŠANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON: Da li je ovo moguće?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vest da je kraljica otkazala službenu posetu, te da je noć provela u bolnici - nije optimistična s obzirom da kraljica ima 95 godina.

Kako je ova vest obišla svet, u isto vreme na društvenim mrežama se pojavila serija fotografija na kojima su Princ Vilijam i Kejt zagrljeni, zaljubljeno se gledaju te deluju snažno i moćno.

Strani mediji prenose kako je srećni par zaljubljen i nakon 10 godina braka, a pitanje se samo nameće: Da li to Britanija tipuje na novog kralja?

Hari je otpisan, Čarls se već neko vreme ne pojavljuje, dok su Vilijam i Kejt sve kraljevske obaveze uzeli na sebe i izgleda da im to ne pada teško uopšte.

I sami Britanci su iznenađeni "mislitivim" ponašanjem Vilijama prema Kejt, uzevši u obzir da je on uvek bio hladan i distanciran. Ali izgleda da je imidž kraljevske porodice u pitanju! Da se spasi što se spasit može!

S obzirom da je kraljica u poodmaklim godinama, postoji i krizni plan šta se radi u slučaju njene smrti.

Službeni stav oko kraljičine smrti je - ne spominjite reč kraljica i smrt u istoj rečenici.

Britanski službenici će, čim stigne vest o smrti, koristiti tajni kod "London Bridge is down" (Londonski most je pao), tako da dojave svima koji trebaju da znaju za taj podatak, ali bez da se uzbunjuje javnost.

Ta šifra će otpočeti celi niz događaja i procedure o tome kako će obavest biti saopštena javnosti. Budući da je kraljica i dalje neverovatno popularna, a dvor je imao priliku da vidi masovnu reakciju na smrt člana porodice nakon pogibilje princeze Dajane, očekuje se kako će taj događaj izazvati još veću žalost nego tragedija iz 1997.

Kraljica nije samo kraljica Ujedinjenog kraljevstva, već je ona i kraljica 16 drugih država, pa se očekuje da će milioni ljudi širom sveta danima biti u žalosti.

Prva će vest naravno objaviti sama palata, a nakon toga će ona odmah biti prenesena na BBC-u, prekidajući sav prethodni program. Nakon gafa koji je nastao 2002. kad je voditelj BBC-a Peter Sisons u crvenoj kravati objavio smrt kraljice Majke, svi su voditelji dobili crne kravate koje drže pri ruci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs