saznajte više

PRINC HARI I MEGAN MARKL NIKAD ZALJUBLJENIJI: Zajedno poslali važnu poruku kraljevskoj porodici! (FOTO)

Bivši zaposleni ‘Firme‘ ovih dana, nakon nekoliko meseci izbivanja zbog rođenja ćerje Lilibet Dajane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim ponašanjem, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su zaljubljeniji nego ikad.

Vip priča
Autor:
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Prvi put nakon što je rodila ćerku Lilibet Dajanu, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan Markl i princ Hari, ovih dana pojavili su se u javnosti kako bi prisustvovali na filantropskoj manifestaciji - na Global Citizen Liveu. U Central Parku u Njujorku na pozornicu je Hari ušetao držeći Megan za ruku, a tokom govora, međusobno su se gledali i izgledali zaljubljenije nego ikad.

U CRVENOM OD GLAVE DO PETE: Megan Markl ne prestaje da oduševljava modnim odabirima! (FOTO)

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

"Da li smo spremni da uradimo ono što treba kako bi zaustavili pandemiju", pitao je Hari publiku, a Megan je dodala:

"Toliko toga možemo da učinimo u ovom trenutku da zaustavimo pandemiju. Zbog toga smo svi danas ovde", rekla je bivša glumica. Hari je dodao kako se ne borimo samo protiv koronavirusa, već i protiv mnoštva dezinformacija i manjka transparentnosti. Par je izgledao skladno, a Megan je oduševila bijelom mini haljinom s kristalnim cvetovima i zlatnim detaljem, jednostavnim satom. Hari je svoju dragu nekoliko puta tokom govora i zagrlio, a Megan mu se naslonila na rame.

PRVI SLUŽBENI IZLAZAK MEGAN MARKL NAKON ROĐENJA ĆERKE: Decentna, otmena, nasmejana! (FOTO)

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Osim što su poslali apel za vakcinaciju, mnogi smatraju kako su i kraljevskoj porodici dali do znanja kako se slažu bolje nego ikad. Megan je još govorila i o rodnoj ravnopravnosti u svim segmentima života, ali i o klimatskim promenama, koje su nesumnjivo još jedna od velikih kriza kroz koje svet prolazi. Ovih dana njih dvoje su posetili i Memorijalni centar za sve žrtve poginule u napadu 11. septembra 2001. godine u Njujorku.

Američki mediji pišu i kako će se Megan u Njujorku naći i s prijateljicama - Serenom Vilijams, Amal Kluni, Gejl Kingom i Džesikom Malruni, s kojima je 2019. imala zabavu darivanja svog prvog deteta Arčija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...