Daleko od savršenog čoveka

TAMNA STRANA ILONA MASKA: Prva supruga otkrila jezive stvari koje je on radio! (FOTO)

Nije zlato sve što sija. Možda je Ilon Mask genije, bogataš, ali ne i nužno dobar čovek

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Milijarder Ilon Mask i njegova devojka, pevačica Kler Elis Boučer, koja je poznatija kao Grajms, pre nekoliko dana su raskinuli nakon tri godine veze.

Vest je objavio Page Six, koji je dobio Ilonovu potvrdu da je to istina. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

"Razdvojili smo se, ali i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo", rekao je milijarder.

"Moj rad na SpaceX i Tesli zahteva da budem u Teksasu ili putujem u inostranstvo, dok je ona primarno u Los Anđelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susednoj sobi", dodao je Mask.

Grajms je nedavno iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identifikuje kao majka. Rekla je da ne voli da ju sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom nego njenim imenom Kler.

"Rođenjem bebe doživela sam veliki preporod, umetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekog razloga se nikako ne poistovećujem sa tom rečju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove Kler i nikad mi ne kaže: "Mama". Možda on oseća moju odvratnost prema toj reči.

Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu da se identifikujem s time, čudno je", dodala je.

Podsetimo, dok je X njoj prvo dete, Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Ksavijera te trojke, 15-godišnje Damjana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom književnicom Justin Mask. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti.

Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulom Rajli od 2013. do 2016. godine, a izlazio je i sa Amber Heard, bivšom ženom Džonija Depa.

A da ne čudi što je Mask od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovest njegove prve supruge Justine. Iako je reč o izjavi staroj 11 godina, ona je ponovno isplivala na videlo.

Naime, u magazinu 'Marie Claire', bivša gospođa Mask objavila je potresnu ispovest o mračnoj strani života s tehnološkim mogulom.

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej", otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova "starter supruga" objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamenio "novim modelom". Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

"Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

"Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv", dodala je.

S godinama je postala nesrećna žena jer je Ilon prestao biti muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtevniji prema njoj. Terao ju je da postane "trofejna plavuša" - da posvetli kosu, posveti više vremena izgledu i dražesno se smeška.

Danas, kaže, ne žali zbog razvoda jer joj je život napokon bolji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...