Nečuveno

DEVOJKA ILONA MASKA IMA STVARNO ČUDNE IZJAVE: Svi se krste na ovu njenu izjavu! (FOTO)

Grajms je rekla neke prilično čudne stvari u intervju za Vog

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Kler Buše (33), poznatija kao Grajms rekla je magazinu Vog da se ne indentifikuje sa rečju "majka", te da je njen sin X zove po njenom imenu "Kler".

Naime, Grajms je rodila svoje prvo dete prošle godine, ali ne voli da je ono zove "mama". Umetnica je navela da je njen sin X (puno ime X Æ A-Xii )kojeg je dobila sa partnerom Ilonom Maskom zove po imenu.

"Rođenjem bebe doživela sam veliki preporod, umetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovećujem sa tom rečju.

Isto je jako čudno sve to jer me X zove "Kler" i nikad ne kaže "mama". Možda on oseća moju odvratnost prema reči "majka"".

Zatim je dodala: "Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštuje. Samo, ne znam, ne mogu da se indetifikujem sa tim, čudno je..."

Grimes
foto: Profimedia

Dok je X njeno prvo dete, Mask (50) ima blizance Ksavijara i Grifina (17), kao i trojke Sakson, Kaj i Damjana(15).

Njegov prvi sin Nevada, umro je od sindroma iznenadne smrti 2002. godine u desetoj nedelji života.

Grajms i Mask su prošle godine izazvali pravu pometnju izabravši neobično ime za bebu. Grajms je tada objasnila kako je X -nepoznata promenljiva, a Ӕ -na vilenjačkom jeziku ljubav/veštačku inteligenciju.

Grajms je rekla da je bila inspirisana avionom A-12, koji je "bez oružja, bez odbrane, samo brzina. Odličan je u borbi, ali nenasilan."

Iako su u početku svom sinu dali ime X Ӕ А-12, par je kasnije ime promenio u X Ӕ А-Xii .

Grajms je rekla kako joj je zatrudnjivanje predstavljalo neku vrstu tragedije, te iako je to sjajna stvar, teško je pristala na to.

"Za devojku, to je žrtvovanje vašeg tela i vaše slobode. To je prilično luda žrtva i samo polovina populacije mora to da uradi. Bilo mi je zaista neobično to učiniti, zapravo proći kroz čin nezaštićenog seksa."

Grimes
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...