"ON JE ZAO ČOVEK"

DOBAR JEDINO U ZAGORČAVANJU TUĐIH ŽIVOTA: Otac Ilona Maska je trostruki ubica i čovek koji je pastorki NAPRAVIO DETE!

Erol Mask, otac poznatog kontroverznog milijardera je prava "mustra" - ubio je troje ljudi, a onda se vadio na smoodbranu! Ali, to nije sve...

Vip priča
Autor:
DOBAR JEDINO U ZAGORČAVANJU TUĐIH ŽIVOTA: Otac Ilona Maska je trostruki ubica i čovek koji je pastorki NAPRAVIO DETE!
Foto: Profimedia

Nakon što su objavljene vesti o tome kako su Ilon Mask i Grejms raskinuli, svi su počeli da kopaju po životu jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Istraživanje se nije samo svelo na to u kakvom je odnosu bio sa pevačicom ili kako vaspitavaju dete, već se otišlo dublje u najintimnije porodične stvari.

Majka Ilona Maska nikada nije odbijala medije, pa je tako Maja Mask otvoreno pričala o teškom životu i kroz šta je sve prošla, kako sa Ilonom tako i sa suprugom. Ono što malo ko zna jeste da se Ilon nikako ne slaže sa ocem Erolom.

O životu ove porodice napisana je i knjiga "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future" u kojoj je Ešli Vans sprovela istraživanja i uradila intervjue sa svim članovima porodice kako bi došla do dna zategnutih veza.

U ovoj knjigi Ilon je oca opisao rečima: On je zao čovek.

Neverovatan život majke najuspešnijeg čoveka Amerike: Maje Mask je žena koja inspiriše! (FOTO)

- On je dobar u zagorčavanju života, to je sigurno. On nije srećan čovek. Ne znam kako neko postaje takav kakav jeste. Samo bi izazvalo previše problema da vam kažem više o njemu - rekao je Ilon.

Erol je u ćivotu činio mnogo loše i dramatične stvari, a jedna u nizu najgorih je podatak da ima dete sa pastorkom. Otac Ilona Maska zaveo je devojku koja je imala samo četiri godine kada je on oženio njenu mamu. Jana Bezuidenhout i Erol imaju dete, a on se pravdao rečima da nije Janu koja je tada imala 30 godina smatrao kao svoju pastorku, jer je ona dugo bila van porodice i odgajana je u drugoj kući.

Nadalje objašnjava da je beba Eliot Raš koju ima sa pastorkom samo plod "jednokratne greške".

ODGAJILA JE SINA KOJI JE STEKAO 197 MILIJARDI, 7. DECE I NEUMORNO RADI: 5 saveta majke Ilona Maska za sve roditelje!

Erol Mask
Erol Maskfoto: Printscreen Youtube / News Sport

- Desilo se to jedne večeri kada je Jana došla da prespava kod mene nakon što ju je dečko izbacio iz kuće. Morate da shvatite da sam 20 godina sam i da sam samo jedan običan muškarac koji greši - ispričao je on.

Ukoliko ste mislili da od ove priče ne može ništa gore da se desi, samo da napomenemo da je Erol u intervjuu za Rolling Stone 2017. godine pričao o nasilnim trenucima u Južnoj Africi.

Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs