ZA NJU SU HOLIVUDSKE ZVEZDE BORANIJA

U OVOM RAJU NA ZEMLJI ŽIVI ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Luksuz da vam PAMET STANE, vredan 200 miliona evra!(FOTO/VIDEO)

Ćerka Slavice Eklston, bivše supruge prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona, živi na veoma visokoj nozi, a sada je prvi put otvorila vrata svog luksuznog doma. Od

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Često smo impresionirani enterijerima domova poznatih ličnosti, koji su uređeni besprekorno i koji vrede po nekoliko desetina miliona dolare, ali nekretnina Petre Eklston je "korak dalje".

Ćerka Slavice i Bernija Eklstona živi bukvalno u dvorcu, vrednom vrtoglavih 200 miliona evra, što je otprilike vrednost 5 do 7 prosečnih kuća najvećih holivudskih zvezda.

Od igraonice za decu do terena za skvoš - Petra u kući zaista nema šta nema. Nešto slično ima jedino još engleska kraljica.

Jedna od naslednica najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, Petra, u Londonu ima luksuznu kuću za čije uređenje gotovo i da ne sme da kaže koliko je iskeširala. Poznata kao "Sloane house", izgrađena je krajem 18. veka u gruzijskom stilu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestolnici. Od bazena, preko teretane, spa centra, hamama... Pa sve do kućnog bioskopa i terena za skvoš, atraktivna bogatašica nema šta nema.

Zajedno s verenikom Semom Palmerom, pažljivo je radila na svih osam soba, čak dvanaest kupatila i, sada, kada je sve gotovo, ne krije koliko je zadovoljna rezultatima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs