NESTVARNO

LUKSUZ I RASKOŠ DA VAM PAMET STANE: Ova palata je dom Svetlane Cece Ražnatović!(FOTO)

Iza kamenih zidina vile kod stadiona Crvene zvezde, krije se raskoš kakvu ne možete ni da zamislite

Enterijer
16:56h Autor:
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Njena kuća postala je prava turistička atrakcija i svi znaju gde se nalazi, ali je malo onih koji su videli kako izgleda iznutra.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu i šire, a iza sebe ima preko 30 godina karijere i velikih hitova. U braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dobila je dvoje dece – sina Veljka, koji se bavi boksom, i ćerku Anastasiju, koja je krenula maminim stopama. Ono što svi znaju jeste gde se nalazi i kako izgleda njena velelepna vila.

Smešteno u srcu Beograda, na Dedinju, u čuvenoj Ulici Ljutice Bogdana, nalazi se pozamašno zdanje okruženo velikim zidinama, te je privatnost porodice osigurana jer niko ne može da zaviri u ono šta se dešava iza njih. Nekada se u sklopu njihove kuće nalazila poslastičarnica koju je držao Cecin pokojni suprug, koja je zatvorena, a pred svadbu sina Veljka sa Bogdanom, pevačica je promenila ulaz u dvorište, gde se sada nalazi visoka, crna kapija, sa zlatnim slovom “R” na sredini koje označava prvo slovo prezimena porodice.

Pored Svetlane, njene dece i unuka, u kući sa njom živi i pevačicina sestra Lidija sa suprugom i decom. A zašto i ne bi, jer je sama kvadratura kuće velika, tako da svako od njih ima svoj kutak.

Zanimljivo je da se na vrhu vile nalazi zatvoreni bazen koji porodica koristi tokom cele godine, a pevačica se čak u njemu fotografisala za neke modne editorijale.

Tokom svoje dugogodišnje karijere Ceca skoro da nikada nije pustila novinarske ekipe u kuću. Ponekad su se za neke važne događaje fotografisali u određenim prostorijama, ali nikada nisu potpuno pokazali svaki detalj.

Pevačica i njena ćerka Anastasija su na svojim nalozima na Instagramu objavljivale fotografije iz njihovog doma, pa smo tako barem malo mogli da vidimo neke detalje i u kakvom je stilu sređena.

Vila Ražnatovića ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ogradu od bakra i visoke mermerne stubove. Pevačica je uvek vodila računa o detaljima, pa se u njenoj kući nalaze i vredne umetničke slike, ali i sitnice poput ramova sa fotografijama, svećnjaka i drugih stvari koje su donosili sa raznih putovanja.

U celoj kući nalazi se stilski nameštaj, a boje koje dominiraju prostorom su zlatna i boja bakra.

Anastasija neretko ume da pokaže svoje omiljene delove kuće na svom nalogu na Instagramu, pa smo tako mogli da vidimo i da su neke sobe uređene potpuno drugačije od ostatka kuće, ali se sve uklapa stilski.

Jednom prilikom je Ceca otkrila da je dobila ponudu da njena kuća postane turističko mesto, ali na to, očekivano, nisu pristali. Ono što je sigurno jeste da mnogi ne bi žalili novca da makar na sat osete kako žive Ražnatovići.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...