POGLEDAJTE

PRE CECE LUDO JE VOLEO NJU: Evo kako danas izgleda i šta radi prva Arkanova supruga! (FOTO)

Bili su 13 godina u braku iz kojeg imaju četvoro dece

Celebrities
10:28h Autor:
PRE CECE LUDO JE VOLEO NJU: Evo kako danas izgleda i šta radi prva Arkanova supruga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Natalija Martinović, supruga pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da su se pojavile emocije između njega i mlade estradne zvezde Svetlane Cece, tada Veličković, pisali su mediji u to vreme.

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece. Na pitanje da li je suprugu napustio zbog pevačice, on je izjavio:

— Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.

— U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs