NEKAD I SAD

IMALA JE LICE ANĐELA, A TELO TOP MODELA: Zbog estetskih korekcija, slavnu plavušu više niko ne prepoznaje! (FOTO)

Muškarci su za njom ludeli, a žene želele da izgledaju kao ona

Star look
Autor:
IMALA JE LICE ANĐELA, A TELO TOP MODELA: Zbog estetskih korekcija, slavnu plavušu više niko ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Meg Rajan je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena "slatkica" s velikih ekrana, a svetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila.

Kada se pojavila, lepotom je osvojila ceo svet. Muškarci su ludeli za njom, a žene želele da izgledaju kao ona. Iako su svi bili opčinjeni njenim izgledom, ona nije bila zadovoljna u svojoj koži, pa je odlučila da nešto promeni.

Nakon prve posete plastičnom hirurugu, usledila je i druga i treća, sve dok se potpuno nije izobličila i izmenila lični opis. Učestale korekcije i preterana upotreba botoksa koštale su je karijere, pa je u poslednjih 10-ak godina nismo imali priliku da je vidimo na filmskom platnu.

Ovih dana retko se pojavljuje u javnosti, ali je odlučila da se pojavi na gala večeru koja se nedavno održala u Los Anđelesu. Kao što je i bilo za očekivati, glavna tema bilo je njeno lice.

Njeni fanovi su se jednoglasno složili da joj korekcije nisu bile potrebne i da je sebi samo napravila štetu. "U šta se pretvorila onako lepa žena", "Ovo joj nije trebalo", samo su neki od komentara. Meg Rajan danas živi u Los Anđelesu, ali se, što više može, krije od medija.

Razlika je očigledna:

meg rajan
foto: Profimedia / kolaž

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs