Obratite pažnju

DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Danas devojke u Srbiji OVAKO vide lepotu i žele da izgledaju kao ONA! (FOTO)

Da, istina je! Pogledajte samo žene i devojke oko sebe: koliko njih ima filere u ustima, zategnute oči, lice sa kilo pudera?

Celebrities
12:30h Autor:
DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Danas devojke u Srbiji OVAKO vide lepotu i žele da izgledaju kao ONA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetski mediji pišu o starleti Kejti Prajs (43) te o tome kako se uništila višestrukim operacijama, pa je od lepuškaste devojke došla od izgleda plastične lutke.

Naime, Kejti više ni sama ne zna koliko operacija "ulepšavanja" je imala. Samo operacija grudi je imala "oko 12", a botoks na nju više i ne deluje jer ga je koristila prečesto samo do svoje tridesete godine.

Nedavno je Kejti otišla u Tursku, da tamo nađe hirurge koji će "popraviti" grešku doktora iz Velike Britanije. Turski doktori ekstetske hirurgije su poznati po tome što ne odbijaju ni jednu operaciju, te će učiniti sve što im klijent traži, a Kejti je do sada tražila da joj rade: brazilsko podizanje zadnjice, liposukciju stomaka, povećanje usana, jagodica, botoks tretmane, fejs lifting, operaciju nosa.

Od prirodnog izgleda Kejti Prajs nije ostalo ništa.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Nakon svega ovoga Kejti nije bila zadovoljna. Nakon jedne od poslednjih operacija ona je rekla:

"Ovo je pakao, bilo je jezivo. Kad je sve bilo gotovo pomislila sam da izgledam kao čudovište iz horor filma. Bila sam uverena da ću da umrem ili da ću na kraju izgledati kao neka jeziva lutka. Probudila sam se puna rupa i šavova na telu. Samo hoću staru Kejti nazad," rekla je starleta nedavno za "The Sun".

Iako će lice Kejti Prajs da šokira većinu ljudi, ipak - danas svaka druga žena u Srbiji želi da ima prćast nosić, zategnuto lice bez bora, mačkaste oči i puna usta. Na starenje se ne pristaje. Starenje je prestalo da bude privilegija, postalo je sramota. Nikako da se vide bore, nikako da su zubi prirodne boje, a ne porculansko beli, nikako tanke usne...A zdravlje? Ko još mari za zdravlje!

1 / 13 Foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs