teško detinjstvo

HTEO JE DA UBIJE BRATOVU BEBU, SESTRA GA SILOVALA DOK JE IMAO 10 GODINA: Tragičan život okončan je SMRĆU u kadi

Teška životna priča pevača koji je pronađen mrtav u kadi tera suze na oči. Borio se sa dijagnozama i narkoticima, a detinjstvo mu je obeleženo maltretiranjem.

Vip priča
11:52h Autor:
HTEO JE DA UBIJE BRATOVU BEBU, SESTRA GA SILOVALA DOK JE IMAO 10 GODINA: Tragičan život okončan je SMRĆU u kadi
Teška životna priča pevača koji je pronađen mrtav u kadi, Foto: Andre Csillag / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon vesti da je kontroverzni pevač, reper i glumac Eron Karter pronađen mrtav u kadi, u 34. godini života, javnost je ostala šokirana. Međutim, budući da je bilo poznato da je imao problema da narkoticima, mnogi su njegovu iznenadnu smrt povezali sa tom činjenicom.

Eron je veliku slavu stekao kao dečak, glumeći u tinejdžerskim serijama, rođeni je brat Nika Kartera koji se proslavio u bendu "Backstreet Boys". Svojevremeno se govorilo da će ga Eron nadmašiti, jer je sa uspešnom pevačkom krijerom krenuo još kada je imao 9 godina.

Eron Karter
Eron Karterfoto: Splash News / Splash / Profimedia

Eron iza sebe ima četiri albuma, od kojih je prvi doživeo veliki uspeh i vinuo ga u zvezde donevši mu veliku popularnost tada.

Detinjstvo mu nije bilo lako

Braća, Eron i Nik Karter imali su veoma teško detinjstvo, uprkos slavi koju su kao klinci doživeli. Naime, osim porodičnih problema koji uključuje česte svađe roditelja, prizanli su da su bili maltretirani od strane školskih vršnjaka.

Nik je i sam priznao da su mu jedina podrška bili članovi boj bend, te da ga je članstvo u istom na neki način spasilo.

Eron Karter sa bratom Nikom i roditeljima
Eron Karter sa bratom Nikom i roditeljimafoto: Andre Csillag / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih je zadesila i velika tragedija, kada je njihova setra Lesli preminula dok je imala 25 godina, i to usled predoziranja antidepresivima. Eron je čak jednom prilikom izneo bizarnu tvrdnju, te rekao da ga je njegova sestra Lesli silovala dok je bio dete. Navodno, zlostavljanje je počelo kad je imao 10 godina, dok je trajalo do 13.

Smrt njegove sestre nije bila jedina tragedija koja je pogodila Eronovu porodicu. Njegov otac preminuo je 2017. godine, što je za Erona bio veliki gubitak i emotivni krah. Nazivao ga je svojim superherojem.

Eron Karter
Eron Karterfoto: Andre Csillag / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da odnosi u njegovoj porodici nisu bili funkcionalni govori i činjenica da je Eron bio u lošim odnosima sa svojim bratom Nikom i sestrom bliznakinjom, Ejndžel, dok je sukob kulminirao zabranom prilaska svojoj porodici 2019. godine.

"U svetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog deteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo", rekao je Nik tada.

Eron Karter
Eron Karterfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nik je tom prilikom objasnio da je njegov brat otkrio sestri da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, kao i da je čuo glasove u svojoj o "ubijanju beba". Na pitanje sestre da li je razmišljao da ubije nekog drugog, Eron je odgovorio "Razmišljam da ubijem Loren Kit", a to je Nikova supruga.

Vreenom, Eron je postajao sve labilniji, dok je zavisnot od narkotika i antidepresiva postala sve intenzivnija. Jednom prilikom je otvoreno priznao da ima dijagnoze.

"Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan", rekao je on i pokazao bočice lekova koje svakodnevno konzumira.

"Uzimao sam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Ejndžel (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam", istakao je bivši muzičar 2017. godine.

Eron Karter
Eron Karterfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ljubavni život mu nije bio ništa lepši, dok je poznato da je imao konfliktan odnos sa devojkom Melani Martin, koja ga je više puta optuživala za porodično nasilje. Nijh dvoje su prošle godine dobili sina Prinsa, nad kojim su izgubili starateljstvo, dok se o njemu brine Melanina majka.

Uprkos tome što je bio problematičan, pevač je imao želju da se izvuče iz svega i da se otrgne uprotrebi narkotika. Pre nekoliko meseci, ponovo je započeo rehabilitaciju.

Eron Karter sa devojkom Melani Martin
Eron Karter sa devojkom Melani Martinfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Kada se Demi Lovato slučajno predozira opijatima, ona je sledećeg dana na naslovnici ženskih magazina. Ali, mediji mene ne žele tako da tretiraju. Žele da budem zlikovac. Uskoro ću biti pet godina čist i niko na to ne obraća pažnju, a trebalo bi jer sam ja živi pokazatelj tvrdnje "možeš ti to", rekao je on nedavno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs