pronađen mrtav

SLAVNI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U KADI: Žene su ga obožavale, a poroci potpuno uništili

Kontroverzni pevač, reper i glumac Eron Karter pronađen je mrtav danas u svojoj kući u Lankasteru u Kaliforniji.

Celebrities
22:00h Autor:
SLAVNI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U KADI: Žene su ga obožavale, a poroci potpuno uništili
Popularni pevač pronađen mrtav u kadi, Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Karterov život okončan je u 34. godini, a izvori navode da je njegovo telo pronađeno u kadi, piše TMZ. Prema navodima, hitna pomoć primila je poziv danas u 11 sati. Istraga je još uvek u toku, ali za sada ništa ne ukazuje da je reč o ubistvu.

Aron je inače rođeni brat Nika Kartera koji se proslavio u bendu "Backstreet Boys". Svojevremeno se govorilo da će ga Aron nadmašiti, jer je sa uspešnom pevačkom krijerom krenuo još kada je imao 9 godina. Slavu su mu donela pojavljivanja na Nickelodeonu, ali i Disney kanalu, a njegov prvi album bio je veoma popularan među tinejdžerima.

Radio je i kao glumac za "Liberty’s Kids", kao i kasnije kada je odrastao, a davao je glasove i za mnoge animirane filmove. Međutim, sjajnu karijeru prekinuo je više nego buran ljubavni život. Radio je i kao glumac za "Liberty’s Kids", kao i kasnije kada je odrastao, a davao je glasove i za mnoge animirane filmove.

Često je bio hapšen zbog brze vožnje, kao i upotrebe opijata, a kako je njegova slika u javnosti bila sve gora, tako je manjkalo i ponuda za poslove. 2013. godine proglasio je bankrot, ali je uspeo da podmiri sva dugovanja već 2014. godine.

Sve to vreme pisalo se i o problematičnom odnosu sa bratom i sestrama. 2019. podigao je tužbu protiv sestre Lesli koja je nešto kasnije preminula pod nerazjašnjenim okolnostima zbog zloupotrebe droga. Tvrdio je da ga je seksualno zlostavljala od njegove 10. do 13. godine, kada Lesli nije uzimala prepisane lekove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs