miljenik žena

SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM, VARAO JE ŽENE I BIO NAJVEĆI ŠVALER Hektor uveliko gazi 5. deceniju i izgleda bolje nego ikad

Hektor iz serije Rubi mamio je ženske uzdahe i bio miljenik žena. Danas ima 47 godina i izgleda bolje nego ikad.

Celebrities
21:01h Autor:
SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM, VARAO JE ŽENE I BIO NAJVEĆI ŠVALER Hektor uveliko gazi 5. deceniju i izgleda bolje nego ikad
Hektor iz serije Rubi, Foto: printscreen Youtube / saracadiz5

Od emitovanja serije "Rubi" je prošlo 18 godina, svi su sa velikim nestrpljenjem isčekivali nove epizode, dok su dame bile fascinirane izgledom jednog od glavnih glumaca, Sebastijana Rulja, koji je tumačio lik Hektora.

Upravo ovom ulogom je stekao veliku popularnost i postao miljenik mnogih žena koje su mu dale titulu se*s simbola. Latinoamerički zavodnik danas ima 47 godina, ali to ga ne sprečava da izgleda podjednako dobro kao na početku karijere.

Sebastijan Rulji
Sebastijan Ruljifoto: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Pored glume, Sebastijan se bavio i modelinogm, a fizički izgled otvarao mu je velika vrata u ovoj industriji. Osim uloge Hektora koja ga je proslavila i učinila najpoželjnijim glumcem, imao je i druge zapažene uloge.

Ljubavni život slavnog glumca nije bio toliko turbulentan. Sa glumicom Sesilijom Galijano, s kojom se zabavljao dugi niz godina, venčao se 2007. godine. Ceremonija venčanja upriličena je malim brojem zvanica, bez medijske pompe. Par je 2010. godine dobio sina Santijaga, dok su se godinu dana kasnije razveli.

Njegova ljubavna veza sa 13 godina mlađom koleginicom, Anđelikom Bojer posebno je privukla pažnju, budući da su se upoznali na snimanju serije "Teresa", u kojoj su igrali lubavni par i imali veoma strastvene scene.

Sebastijan Rulji
Sebastijan Ruljifoto: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Pre ljubavnog odnosa sa Sebastijanom, Anđelika je bula u vezi sa 28 godina starijim producentom Hoseom Albertom Kastrom, čijoj vezi se protivio jen otac.

Sebastijan i Anđelik u dugoj su i srećnoj vezi, a uskoro im se bliži i 10 godina ljubavi. Često dodaju zajedničke fotografije na društvene mreže, te imaju veliki broj fanova koji podržavaju njihovu ljubav.

Glumac je jednom prilikom priznao da je bio sklon varanju, ali da je sa Anđelikom našao mirnu luku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs