dominirao je italijom!

ZA TURSKIM APOLNOM SU POLUDELE SVE SRPKINJE: Na njegovu pojavu "padaju vilice", a žene kažu "Lep je kao greh"

Najlepši turski glumac oduševio sve u Veneciji svojom pojavom!

Vip priča
11:26h Autor:
ZA TURSKIM APOLNOM SU POLUDELE SVE SRPKINJE: Na njegovu pojavu "padaju vilice", a žene kažu "Lep je kao greh"
Foto: Profimedia

Jedna od najzgodnijih turskih glumaca Džan Jaman, čiji šarm je oborio sa nogu mnoge žene širom sveta, bio je gost 79. Filmskog festivala u Veneciji. Kao i uvek, bio je savršeno stilizovan, a njegova pojava je zadivila sve prisutne.

Džejson Momoa, kako su ga svetski mediji prozvali, došao je u društvu italijanske glumice Frančeske Kilemi, koja je pored njega blistala.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Kod Džana je, definitivo, najdominantniji njegov stav, tako da odabr garderobe gotovo uvek pada u drugi plan. Ovoga puta se odlučio sa klasiku. Crnu kombinaciju je začinio plavim sakoom, dok je svoju dugu kosu vezao. Ovim jednostavim, a opet efektnim stajlingom je potvrdio vodeću poziciju na listi najprivlačnijih muskaraca sa svetske javne scene.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sa ovim mišljenjem se slažu i pripadnice lepšeg pola u Srbiji, koje su pre oko godinu dana preplavile Knez Mihailovu ulicu u centru prestonice, gde se Jaman pojavio zbog poslovne saradnje sa jednim modnim brendom. Svaka je želela da se fotografiše sa njim, popriča, dobije autogram, a glumac im je strpljivo izlazio u susret, što ih je dodatno oduševilo.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Osim Džana, i pevač Hari Stajls privukao je sinoć veliku mažnju u Veneciji, demonstrirajući neverovatan stil. Međutim, mnogi su primetili da je njegova partnerka glumica Olivija Vajld stigla naknadno.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Kako se vama svidelo ovo Džanovo izdanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs