ČESTITAMO!

UDAJE SE NAJLEPŠA ŽENA SA BOSFORA: Svi su mislili da će se venčati za neodoljivog glumca, a njeno srce ukrao neko drugi

Uskoro staje na ludi kamen!

Ljubav i zavođenje
18:17h Autor:
UDAJE SE NAJLEPŠA ŽENA SA BOSFORA: Svi su mislili da će se venčati za neodoljivog glumca, a njeno srce ukrao neko drugi
Foto: Printscreen Instagram / demetozdemir

Jedna od najlepših i trenutno najpopularnijih turskih glumica Demet Ozdemir 26. avgusta reći će sudbonosno "da" svom izabraniku. Našu publiku je osvojila u seriji "Sanjalica" razdraganim osmehom, a trenutno imamo priliku da je gledamo u potpuno drugačijem svetlu u ulozi Zejnep.

Danas je jedna od najtraženijih glumica u Turskoj, mnogo se piše o njenom privatnom, posebno ljubavnom životu, iako se trudi da ga sakrije od očiju javnosti. Naime, spajali su je sa brojnim zgodnim muškarcima, mada bila je i fatalna po mnoge od njih.

Njenom šarmu nije mogao da odoli glumac Jusuf Čim, sa kojim je buduća mlada glumila u seriji "Miris jagoda" 2015. godine. Zabavljali su se dve godine i bili na korak od venčanja. Međutim, naprasno su prekinuli, jer se, kako su istakli, ljubav ugasila.

Posle Jusufa, Demet se zaljubila u kolegu Sečkina Ozdemira. Prvi put u javnosti su bili viđeni 2018. godine, ali vlada mišljenje da je njihova romansa počela mnogo ranije.

Definitivno, njena najpraćenija veza bila je sa glumcem Džanom Jamanom, koji joj je bio i partner u hit seriji "Slagalica". Mnogobrojni fanovi su navijali za njihovu ljubav, jer je hemija između njih bila i više nego očigledna. Ali, oni nikada nisu potvrdili da su u vezi, iako su zajedničke fotografije glumaca sa odmora inspirisale glasine.

Takođe, ova prelepa glumica pojavila se i u spotu bivšeg supruga Emine Jahović, inače poznatog turskog pevača Mustafe Sandala. Tada se suškalo da su se između njih pojavile neke varnice.

Međutim, na kraju je srce čuvene Sanem ukrao pevač Ogzan Koč. NJihova veza bila je izuzetno turbulenta, a par se, čak, krajem prošle godine razišao. Očigledno, nisu mogli dugo jedno bez drugog, pa su svojoj ljubavi pružili još jednu šansu. Ispostavilo se da bolju odluku nisu mogli da donesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs