NIJE BILA JEDINA AFERA

MELANIJA SE SVOJIM OČIMA UVERILA DA JE TRAMP VARAO: Iako je razotkrila njegovu preljubu, postupila na NEOČEKIVAN NAČIN

Brojni skandali se vezuju za ime bivšeg prvog čoveka Amerike.

Ljubav i zavođenje
19:29h Autor:
MELANIJA SE SVOJIM OČIMA UVERILA DA JE TRAMP VARAO: Iako je razotkrila njegovu preljubu, postupila na NEOČEKIVAN NAČIN
Foto: Profimedia

Brak bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa i njegove prelepe supruge Melanije konstantno intrigira javnost, a neretko ispliva na površinu i neka nova zanimljiva informacija o njihovom odnosu. A, ako bismo sudili po novinskim natpisima, ovaj par ima izuzetno turbulentnu vezu.

Njihovo venčanje je umalo sprečila zanosna manekenka, sa kojom je Tramb bio dve godine u ljubavnom odnosu. Kara Jang je bila jabuka razdora između Melanije i Donalda, koji ju je, čini se, veoma teško preboleo. Šuškalo se da je jedno vreme bio istovremeno i sa jednom i sa drugom lepoticom.

Pojedini izvori tvrde da je Tramp nameravao i da se venča sa gospođom Jang, ali je ona navodno odbila tu ponudu, jer nije želela ozbiljniji ljubavni odnos. Priotm, u tom momentu je brigu o sinu iz prethodne veze stavljala na prvo mesto prioriteta.

Koliko su burni bili ti odnosi, dočarano je u knjizi Ronalda Keslera "Trampova Bela kuća: promena pravila igre", objavljenoj pre nekoliko godina. Autor je naveo da je Melanija jednom prilikom videla Trampovu bivšu devojku Karu Jang kako izlazi iz njegovog stana u Trampovoj kuli i odmah je prekinula vezu sa njim. A u Trampov toranj se uputila sa namerom da otputuju zajedno na njegovo imanje na Floridi, naravno, privatnim avionom.

Kesler je u intervjuu za "Ju-es-vikli" rekao da Melanija „nije marila“ za odlazak iz luksuznog stana ili pristupa Mar-a-Lagu, pa je odmah naredila da joj pošalju odeću sa imanja.

Melanija i Donald Tramp
foto: Profimedia

Sa druge strane, kako auotr knjige ističe, Tramp je bio impresioniran snagom karaktera Melanije Tramp. Kroz nedelju dana ponovo je počeo da joj se udvara. Uprkos svim glasinama, Melanija i Donald su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav 2005. godine, a u braku su dobili sina Barona

Međutim, izgleda da su Donaldu Trampu slaba tačka, upravo, žene, jer afera sa manekenkom Jang nije jedina!

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Pisalo je da je bivši prvi čovek Amerike imao aferu sa zvezdom filmova za odrasle Stormi Danijels, ali i sa Plejboj modelom Karen Mekdugal. Prema pisanju "Njuzvika", zabavljao se i sa Anom Nikol- Smit, Gabrijelom Sabatini, Karlom Bruni, Kendis Bergen, Alison Đanini, Kajli Baks i Roven Bruver Lejn.

Ali, iako kruže razne priče o njemu, već deceniju i po, uspeva da sačuva brak sa zanosnom jugoslovenkom Melanijom.

Melanija Tramp, Melanija i Donald Tramp
foto: Profimedia

Prva bračna zajednica sa Ivanom, koja je preminula u svom domu u Njujorku 14. jula, trajala je od 1977. do 1992. i donela mu je troje dece- Ivanku, Erika i Donalda Juniora. Brak sa Marlom Mejpls trajao od 1993. do 1997. i iz njega ima ćerku Tifani.

Inače, Donald Tramp ovih dana izaziva veliki skandal organizacijom golferskog turnira na svom imanju u Nju Džerziju. Ponovo se, kao i nedavno, pojavio bez šminke na licu, što je u javnosti izazvalo lavinu komentara.

Pogledajte u galeriji kako izgleda bez šminke:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs