saznajte više

NAJBOGATIJEG ČOVEKA UHVATILA NA BEBU: Zbog nje ostavio ženu i troje dece, evo kako danas izgleda

Druga žena Donalda Trampa godinama izbegava javnost, ali je i te kako aktivna na Instagramu.

Vip priča
Autor:
NAJBOGATIJEG ČOVEKA UHVATILA NA BEBU: Zbog nje ostavio ženu i troje dece, evo kako danas izgleda
Marla Mejpls i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Poslednjih dana internet ne prestaje da bruji o Donaldu Trampu koji se pre par dana pojavio prvi put u javnosti bez šminke. Nekadašnji američki predsednik i biznismen poznat je po svom izrazito narandžastom tenu zbog čega je na meti kritika godinama, te mnogima nije bilo jasno na koju “foru” je uspeo da smuva neke od najlepšh žena svih vremena.

Donald je bio u braku tri puta. Prvi put sa sada pokojnom Ivanom, a potom sa Marlom Mejpls, a potom sa Melanijom sa kojom je u braku i dan-danas uprkos pričama o trzavicama.

Međutim, iako se o Melaniji i Ivani sve znalo, kada je reč o Marli, situacija je potpuno drugačija, jer se, pogotovo nakon razvoda trudila da ostane van očiju javnosti.

Ipak, aktivna je na mrežama, a lepotom ne prestaje da oduševljava i sa 59 godina, pa mnogi kažu da je ona možda i Trampova nalepša žena.

Zanimljivo je da se upravo zbog zanosne Markle raspao njegov prvi brak, što Ivana nikada nije mogla da mu oprosti, a upravo Marlu mu je zamerala do gotovo samog kraja svog života.

Glumica Marla Mejpls i Donald Tramp bili su braku od 1993. do 1999. godine, a pred oltar su stali dva meseca nakon što je na svet stigla njihova ćerka Tifani.

"Nismo se slagali u pogledima na svet, a imali smo i drugačiju ideju o vaspitanju naše ćerke", rekla je Maples za Pipl pre pet godina.

Nakon razvoda od Donalda, Marla se preselila u Kaliforniju gde je sama odgajala ćerku.

"Bavila sam se new ageom i filantropijom kako bi ostala fokusirana na vaspitanje svoje ćerke. Pre mi ni na kraj pameti nije bilo da ću je odgajati sama", priznala je onda u intervjuu. Dodala je kako je Tramp njihovoj ćerki omogućio visoko obrazovanje te sve što joj je trebalo u finansijskom smislu, ali sve ostalo je radila ona sama.

Tifani Tramp
foto: Profimedia

Bivša manekenka i glumica, Donalda Trampa je upoznala još 1985. godine na jednom teniskom turniru dok je on još bio u braku s Ivanom. Upravo njihova afera bila je razlog raspada braka Donalda i Ivane, a američki mediji su budno pratili razvoj njihove veze.

Tramp je priznao kako nije hteo da se ponovo ženi, ali sve se promenilo kada je Marla ostala trudna. Veliku prašinu podogao je i predbračni ugovor kojeg je potpisala, ali bivši američki predsednik rekao je kako je to bilo nužno da on može mirno spavati.

Nakon razvoda Marla nije dobila bogatstvo kao Ivana, a nekoliko je puta javno rekla da joj je smešno kada ljudi misle da se zbog razvoda obogatila. Tramp nije skrivao da je prema svojoj supruzi bio velikodušan u finansijskom smislu, te se nagađa da je i njoj dao nekoliko miliona dolara. Oboje su nastavili svoje živote bez međusobnog ponižavanja.

Marla posledjih dana putuje po Evropi odakle objavljuje fotografije i video snimke, a prosto je neverovatno kako danas izgleda.

Nekadašnja manekenka je i dalje u fantastičnoj formi, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs