pogledajte

DONALD TRAMP NAPOKON PRESTAO DA SE ŠMINKA: Ovako izgleda u stvarnosti kontraverzni bivši američki predsednik, mreže gore

Neverovatna razlika!

Star look
Autor:
DONALD TRAMP NAPOKON PRESTAO DA SE ŠMINKA: Ovako izgleda u stvarnosti kontraverzni bivši američki predsednik, mreže gore
Donald Tramp, Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se juče na golf turniru u svom klubu Bedminsteru u Nju Džerziju. Bivši američki predsednik se pojavio bez pudera zbog čega je njegov ten izgledao potpuno drugačije od onoga na šta smo se navikli. Nema više onog iskvarcovanog, narandžastog lica zbog kojeg su mu se mnogi smejali. A čim su fotografije nenašminkanog Trampa ugledale svetlo dana, te slike su počele da se komentarišu na društvenim mrežama.

Narandžasti ten Donalda Trampa koji je nosio godinama i pored njegove ništa manje neobične frizure spada u zaštitne znake njegovog prepoznatljivog imidža.

Pogledajte kako to Donald Tramp izgleda bez trunke šminke.

Donald Tramp
foto: Profimedia

"Izgleda kao Dart Vejder kada skine masku'', ''Iako to ne odobravam, razumem zašto koristi sprej za tamnjenje", ''Izgleda kao da je pio iz pogrešnog grala'', komentarišu na Tviteru.

Donald Tramp (76) izgleda kao većina muškaraca njegovih godina, ali imajući u vidu višegodišnji staž u promovisanju narandžastog tena i sve ostalo što prati američkog milijardera, ovakvi komentari nisu nikakvo iznenađenje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na sportskom događaju u Nju Džerziju bili su i Kejtlin Džener, golfer Dastin Džonson, Trampov sin i ćerka Erik i Ivanka Tramp, koja je došla sa suprugom Džaredom Kušnerom koji je nedavno otkrio da se izborio sa rakom štitne žlezde.

Porodica Tramp doživela je tragediju pre samo nekoliko dana. Bivša supruga Donalda Trampa i majka njegove troje dece, Ivanke, Erika i Donalda Juniora, Ivana Tramp preminula je 14.jula u svom domu u Njujorku, nakon što je pala niz stepenice. Imala je 73 godine. Na sahrani su prisustvovali su svi članovi porodice, a čak je došla i Trampova žena, Melanija koja je svojim izgledom oduševila sve prisutne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs