pogledajte

3 PRVE DAME KOJE SU DOSPELE NA NASLOVNE STRANE U BIKINIJU: Jedna u oskudnom kupaćem, druga uživa dok je golišavu fotkaju

Prve dame u protokolarnim situacijama najčešće nose elegantne kostime i haljine koje su uglavnom dizajnirali poznati kreatori iz njihovih država.

Star look
Autor:
3 PRVE DAME KOJE SU DOSPELE NA NASLOVNE STRANE U BIKINIJU: Jedna u oskudnom kupaćem, druga uživa dok je golišavu fotkaju
Foto: Profimedia

U letnje vreme obično je reč o haljinama kratkih rukava do kolena koje su napravljene od nešto laganijih i lepršavijih materijala koje dozvoljavaju koži da diše.

Kreacije se obično upotpunjuju s dizajnerskim torbama, ali i cipelama na visoku potpeticu. U privatnim trenucima, ipak nose što god požele. Ali ta izdanja s letovanja retko ko vidi s obzirom da se iz sigurnosnih razloga prve dame i njihovi muževi odmaraju daleko od očiju javnosti.

Modna ikona Džeki Kenedi je u svakoj službenoj prilici bila doterana do poslednjeg detalja. Po plaži u predsjedničkom odmaralištu Camp David, pak, hodala je bosonoga u kupaćim kostimima koji su za to vreme bili primereni.

Francuskinje se ne libe da pokažu svoje letnje kombinacije i na odmoru. Dok je Karla Bruni Sarkozi bila prva dama Francuske fotografi su je često pronalazili na plaži sa svojim objektivom. Bivša manekenka neopterećeno je uživala na plaži u klasičnim bikinijima.

Brižit Makron, pak, je više obrva podigla odećom za službene prilike – noseći mini suknje i haljine, a katkad i jednostavne farmerice.

Brižit Makron
foto: Profimedia
Brižit Makron
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs