OVO NIJE MONTAŽA, OVO JE STVARNO ON: Nekad najveći frajer Holivuda udvostručio kilažu, a razlog je više nego jeziv

Napokon se osmehnula sreća glumcu Brendanu Fejzeru koji se nakon duže pauze, u 53. godini vraća na male ekrane i to ulogom u drami Whale (Kit)

Celebrities
08:51h Autor:
OVO NIJE MONTAŽA, OVO JE STVARNO ON: Nekad najveći frajer Holivuda udvostručio kilažu, a razlog je više nego jeziv
Foto: Profimedia

Brandan Frejzer (53) je glumac koga najviše pamtimo po ulozi u filmu Džordž iz džungle. Od tada ga nismo videli godinama. Niko nije ni slutio kroz koju agoniju prolazi ovaj glumac.

Naime, Frejzer je devedesetih je bio ikona Holivuda, a publiku je osvojio specifičnim šarmom, autentičnom pojavom i isklesanim trbušnjacima. Pomenuta uloga Džorža je ovog holivudskog glumca davne 1997. lansirala u zvezde, ali je nakon decenije uspeha ipak rešio da smiri tempo rada, a do skoro se skoro uopšte nije pojavljivao u javnosti, niti je ostvario značajne uloge.

Brendon Frejzer
foto: Profimedia

On se nakon 2010. praktično povukao iz sveta Holivuda, a uglavnom se pojavljivao samo u manjim ostvarenjima ili televizijskim serijama.

Frejzer je proznao da ga je uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA (Hollywood Foreign Press Associationa), dirao po zadnjici i zlostavljavao, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom.

"Bilo mi je loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati", otvorio je dušu glumac, priznavši da je ovo ostavilo trajne traume na njega.

Kako je sam rekao, taj događaj mu je zauvek uništio i karijeru i život i ostavilo trajne posledice na njegovo samopozdanje.

1 / 10 Foto: Profimedia

Nema ko nije prometio da slavni glumac danas izgleda potpuno drugačije. Iako nova uloga u pomenutom filmu "Whale" zahteva da glumac ima određenu kilažu, mnogi misle da je gojaznost posledica zlostavljanja kroz koje je Frejzer prošao.

Oni koji su imali uvid u prve kadrove ovog filma kažu da je Frejzer neverovatan i da s nestrpljenjem očekuju premijeru koja će se desiti ove godine u Veneciji. Partnerka u ovom filmu mu je Sejdi Sink, koju smo gledali u seriji "Strager Things".

"To će biti nešto što do sada niste imali prilike da vidite", rekao je Frejzer prošle godine za Unilad.

"Garderoba, kostim... sve je besprekorno, glomazno... Ovo je daleko od svega što sam ikada uradio, ali da ne budem skroman - znam da će imati veliki odjek u javnosti".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs