NEKAD I SAD

JEZIV DOGAĐAJ MU JE ZAUVEK UNIŠTIO ŽIVOT: Bio je najpoželjniji frajer Holivuda, danas ne liči na sebe! (FOTO)

Imao je savršen život, a onda se preko noći sve promenilo...

Star look
14:54h Autor:
JEZIV DOGAĐAJ MU JE ZAUVEK UNIŠTIO ŽIVOT: Bio je najpoželjniji frajer Holivuda, danas ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brendan Frejzer, američki glumac publici najpoznatiji po ulozi u filmu "Džordž iz džungle".

Frejzer je devedesetih je bio ikona Holivuda, a publiku je osvojio specifičnim šarmom, autentičnom pojavom i isklesanim trbušnjacima. Pomenuta uloga Džorža je ovog holivudskog glumca davne 1997. lansirala u zvezde, ali je nakon decenije uspeha ipak rešio da smiri tempo rada, a do skoro se skoro uopšte nije pojavljivao u javnosti, niti je ostvario značajne uloge.

On se nakon 2010. praktično povukao iz sveta Holivuda, a uglavnom se pojavljivao samo u manjim ostvarenjima ili televizijskim serijama. U jednom od retkih intervjua za časopis "GQ" otkrio je zašto je rešio da okrene leđa blistavoj karijeri.

Brendan Frejzer
foto: Profimedia

Jedan događaj mu je uništio karijeru i život

Naime, Frejzer je proznao da ga je uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA (Hollywood Foreign Press Associationa), dirao po zadnjici i zlostavljavao, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom.

"Bilo mi je loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati", otvorio je dušu glumac, priznavši da je ovo ostavilo trajne traume na njega.

Kako je sam rekao, taj događaj mu je zauvek uništio i karijeru i život i ostavilo trajne posledice na njegovo samopozdanje.

Nakon više od 10 godina odlučio je da se ponovo vrati snimanju filmova, pa se tako nedavno pojavio i na jednoj premijeri.

Nema ko nije prometio da slavni glumac danas izgleda potpuno drugačije.

Brendan Frejzer
foto: Profimedia

I dok su neki odmah zlonamerno zaključili kako se glumac zapustio, ispostavilo se kako je Brendan kilograme ipak "nabacio" zbog nove uloge. Naime, kako prenosi Daily Mail, u filmu "The Whale" Darrena Aronofskyja igraće osamljenika Čarlija, prilično gojaznog čoveka teškog neverovatnih 270 kilograma, koji se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs