MUČNA LEKCIJA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA

BONDOVA DEVOJKA JE NAUČILA NA TEŽI NAČIN: Držite se dalje od noža, moje lice je dokaz šta sve može da pođe po zlu!(FOTO)

Mučna lekcija o plastičnoj hirurgiji čuvene Bond devojke, nateraće vas da dva puta razmislite pre nego što odete pod nož...

Star look
Autor:
Brit Ekland, Foto: Profimedia

Bivša Bond devojka Brit Ekland, koja sada ima 78 godina, ima popriličan spisak saveta za "graciozno starenje". Ali glavni je vezan za plastičnu hirurgiju. Brit je priznala da se pokajala zbog svih zahvata koje je radila na svom licu.

Ključni savet za srećnu starost, prema Brit Ekland, je da se držite dalje od noža. Ona priznaje da njeno lice može da posluži kao dokaz da sve može da pođe po zlu.

Pre svega, misli na filere i botoks.

“Najveća greška u mom životu, a provela sam 20 godina plaćajući je. Od tada sam imala hiljade injekcija, pokušavajući da sve popravim, a još uvek ih dobijam. To je uništilo moju karijeru, kao i život. Rekla bih svima samo: ne radite to”, rekla je za Daily Mail.

Otkriva da je protekle dve decenije pokušavala da poništi ono što je učinila svom licu.

Donatela Versaće se verovatno oseća kao ja, kaje se zbog svojih postupaka. Najsličnije smo u onome što smo sebi učinile”, rekla je Brit.

ŠTA JE OVA ŽENA URADILA OD SEBE: Ovako je Donatela Versaće izgledala pre plastičnih operacija!(FOTO/VIDEO)

Isto mišljenje ima i o Madoni i Nikol Kidman. Ipak, jednu glumicu hvali.

OD OVOGA NEMA DALJE: Madona ponovo na stubu srama - lice deformisano, stajling za plakati, ceo svet ŠOKIRAN!(FOTO)

“Pogledajte Helen Miren pre pet, šest, sedam godina i pogledajte je sada. Izgleda neverovatno. Volela bih da znam njenog doktora”, rekla je Brit.

Zgrožena je pritiscima koji su stavljeni pred “Instagram generacuju”.

“Strašno mi ih je žao. Biti mlad danas je gotovo kao biti dete u prodavnici slatkiša. U kom pravcu da se okrenete? Da li želim da krenem sa plastičnom hirurgijom? Da li želim da dodam nešto svojim grudima, licu, obrazima, usnama? Svi su kopije”, kaže Brit.

KAD SE SKINE U KUPAĆI KOSTIM, SVI SE KRSTE: Kako je Donatela Versaće uništila telo i lice, da bi sačuvala mladost!(FOTO)

Ispričala je i da nikada neće prihvatiti svoje sede, što su mnogi učinili dok frizeri nisu radili tokom karantina.

“To je samo je lenjo. Drogerije su bile otvorene. Sama sam se ofarbala. Možete to za pola sata. Ne mora biti dobro urađeno. Samo ofarbate prednji deo. Nosite kapu ako morate”, šalila se Brit.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs