ZLA KOB IH JE PRATILA U STOPU

LEPOTOM OPČINILA SVET, UMRLA PRERANO U TEŠKIM MUKAMA: Deceniju kasnije ista sudbina zadesila i njenu ćerku! (FOTO)

Poroci su joj došli glave

Vip priča
17:51h Autor:
LEPOTOM OPČINILA SVET, UMRLA PRERANO U TEŠKIM MUKAMA: Deceniju kasnije ista sudbina zadesila i njenu ćerku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zavodila je uspešne muškarce, o njenoj lepoti se pričalo, a ona je izabrala siguran put do dna. Zbog poroka prerano je stradala i ostavila za sobom 4 maloletna deteta.

Manekenka i tv prezenter Paula Jejts rođena je 24. aprila 1959. godine u Engleskoj. Potiče iz šou biznis porodice. Njena majka je bila glumica i autorka erotksih novela, a njen otac voditelj.

Roditelji su joj se razveli 1975. godine, njen otac je bio 19 godina stariji od majke, a uvek je govorila kako im je brak bio daleko od tradicionalnog.

Detinjstvo je često opisivala kao usamljeno i izolovano, tvrdeći da je njena majka uvek bila zaokupljen nekim drugim stvarima i da za nju nije imala vremena.

PRVA VELIKA LJUBAV

Zbog lepote kojom je plenila svi su joj predviđali uspešnu karijeru. Paula se često pojavljivala na TV-u, a uglavnom je vodila muzičke emisije. Baš tako je i upoznala prvu veliku ljubav u svom životu, muzičara Boba Geldofa.

1976. godine započeli su romansu. Prvi sastanak su imali u Parizu, a tek 10 godina nakon toga stali su i na ludi kamen. Venčanje je održano u Las Vegasu u prisustvu najbližih prijatelja.

Prva ćerka, Fifi, je na svet došla 1983. godine, a u braku su dobili još dve ćerke, Piksi i Pičiz.

NAD NJENOM SUDBINOM PLAKAO JE CEO SVET: Životna priča najlepše Ruskinje ledi krv u žilama! (FOTO)

Paula Jejts
foto: Profimedia

Iako je njihov brak delovao idilično to je bilo daleko od istine. Paula je punih 9 godina vodila dvostruki život i Boba varala sa Majklom Hačinsom koga je upoznala na isti način kao i svog supruga.

Aferu je vešto skrivala sve dok nije ostala u drugom stanju sa Hačinsom. Nakon priznja da mu nije verna usledio je razvod.

Paula i Hačins dobili su ćerku kojoj su dali ima Lili, a nakon godinu dana usledio je niz tragedija. Naime, Hačins je pozvao Paolu i histerično vikao, nakon toga je pozvao i Geldofa i sa njim se posvađao preko telefona. Idućeg jutra, pronađen je mrtav u sobi. Iako policija tvrdi da se pevač objesio jer je hteo sebi da oduzme život, Pola je smatrala da se radilo o nezgodi i da je Majkl umro usled pokušaja autoerotične asfiksije.

Slomljena smrću partnera, Paola je pala u depresiju i posegla za heroinom od koga je bila i ranije zavisna. Pronađena je mrtva 17. oktobra 2000. godine u bogatoj londonskoj četvrti Noting Hil. Imala je 41 godinu.

NIZALA JE SKANDALE DOK JE BILA UČESNICA RIJALITIJA I MANEKENKA: Raskalašna prošlost švedske princeze Sofije!

Paula Jejts
foto: Profimedia

TRAGEDIJAMA TU NIJE KRAJ

Bob Geldof je dobio starateljstvo nad svoje tri ćerke, ali je i usvojio ćerku Paole i Hačinsa, Lili.

Njegova najmlađa kćerka Pičiz tada je imala samo 11 godina i nije volela ni sa kim da priča o majčinoj smrti. Tragediju je samo, kaže, ‘blokirala’. Dan nakon tragedije, prisetila se, otišla je u školu jer je njen otac živeo pod mantrom: ‘Smiri se i nastavi dalje’.

– Svi smo pokušali da živimo kao da se ništa nije dogodilo. Ali se dogodilo. Nisam ni plakala na njenoj sahrani. Nisam mogla da izrazim osećanja jer sam bila tupa. Sa njenom smrću tek sam se počela nositi kada sam imala 16 godina – pričala je Pičiz.

14 godina kasnije ćerka Pole i Boba Geldofa doživela je sličnu sudbinu kao svoja majka.

Baš kao i njena majka, uplovila je u svet modelinga. Njena popularnost je samo rasla, a uporedo počeo je i njen sunovrat.

Bila je redoan gost klubova iz kojih su je često iznosili. U Njujorku je eksperimentisala s drogama, a u dnevniku jednog njenog prijatelja nađena je rečenica da Pičiz dolazi i prvi put će probati heroin. Taj prijatelj, Fredi Mekonel, umro je 2011. godine od predoziranja.

Nekoliko meseci je bila na odvikavanju, ali se ipak poroka nikad nije rešila.

OTVORILA DUŠU, USLEDIO ŠOK: Član porodice silovao me kad sam imala 9 godina - zapretio mi da ćutim o svemu!(VIDEO)

Pičiz Geldof
foto: Profimedia

Njen suprug Tomas Koen pronašao je mrtvu 7. aprila 2017. godine. Kako mu se nija javila nekoliko sati, vrati se kući i zatekao jezivu scenu. Pored njenog tela je satima bio njen i Tomasov 10-mesečni sin Fedra.

Obdukcija je pokazala da je preminula od posledica predoziranja.

Čuveni Bob Geldof govorio je kasnije da mu je bilo jasno da se njegova ćerka drogira. Pičiz je i sama govorila o tome. Pričala je kako ima iskustva sa drogom, ali da nikako ne želi da se to ponovo događa.

― Nisam Ejmi Vajnhaus ― tvrdila je Pičiz.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs