POGLEDAJTE

ALKOHOL JOJ JE UNIŠTIO KARIJERU I IZGLED:Bila je san mnogih muškaraca, danas je ni rođena majka ne bi prepoznala! (FOTO)

Nekad fatalna plavuša, danas ni bleda senka

Star look
Autor:
ALKOHOL JOJ JE UNIŠTIO KARIJERU I IZGLED:Bila je san mnogih muškaraca, danas je ni rođena majka ne bi prepoznala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Heder Loklir (60) je važila za jednu od najlepših glumica 90-ih godina, a ovih dana ona izgleda potpuno drugačije.

Pojavila se na premijeri jednog filma u Los Anđelesu, a za kratko vreme ove fotogafije su obišle svet i izazavale lavinu komentara, uglavnom negativnih.

Evidentno je da je, nekada fatalna plavuša, nabacila 15-ak kilograma, ali se čini da ona ne mari za to. Ponosno je prošetala u kratkoj haljini i istakla noge u prvi plan.

Šuška se da je višak kilograma posledica odvikavanja od alkohola i drugih opijata. Naime, američki mediji su u više navrata pisali da je Heder rešila da se uhvati u koštac sa zavisnošću sa kojom se bori već godinama te je posetila jednu klinikiu na Bevrli Hilsu.

Heder Loklir
foto: Profimedia

I na njenom licu su vidljivi tragovi zavisnosti od alkohola. Glumica deluje umorno i dosta starije nego što jeste.

"Šteta, a nekada je bila izuzetno negovana žena", "Izgleda potpuno drugačije, ali nadam se da će ovog puta njeno lečenje biti uspešno", "Na njenom licu se jasno vidi tuga", samo su neki od komentara koji mogu da se pročitaju na društvenim mrežama.

Heder Loklir
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs