POGLEDAJTE

MILIJARDER DŽEF BEZOS NIKAD SREĆNIJI, UŽIVA U ZAGRLJAJU FATALNE CRNKE: Da li je realno da ova žena izgleda ovako dobro!

Zbog nje je bio spreman na sve, pa i da stavi tačku na brak

Star look
21:03h Autor:
MILIJARDER DŽEF BEZOS NIKAD SREĆNIJI, UŽIVA U ZAGRLJAJU FATALNE CRNKE: Da li je realno da ova žena izgleda ovako dobro!
Foto: Profimedia

Džef Bezos je vest da se nakon 25 godina braka razvodi od supruge Mekenzi saopštio 4. aprila 2019. godine. Razlog kraha njihovog braka bila je afera Bezosa sa Lorenom Sančez.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

Kada je informacija o njegovoj preljubi dospela u javnost, on i Mekenzi izdali su saopštenje u kom su javnost obavestili da se razvode, a samo dan kasnije Loren je otkrila da je stavila tačku na svoj dotadašnji brak sa Patrikom Vajtselom.

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Ni ne čudi što je Bezos "odlepio" za ovom fatalnom crnkom. Lorena je nedavno proslavila 51. rođendan, a na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke. Njeno lice deluje negovano, a zahvaljujući redovnim treninzima ima idealnu liniju.

DOK JE U RUKAMA DRŽALA BEBU, GLEDALA JE KAKO JOJ STARIJI SIN UMIRE: 6 muškaraca radilo DNK analizu da vide čije je dete!

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: Profimedia

Sudeći prema osmehu koji nije skidao sa lica dok su ih paparaci fotografisali ispred jednog restorana, čini se da milijarder i te kako uživa u društvu ove crnke.

Sa bivšim u odličnim odnosima

Ono što je interesantno je da su u ovaj restoran otišli sa njenim bivšim mužem, odnosno, ona i Bezos su Patrika i njegovu novu ženu izveli na ručak.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs