Porodične veze jače od svega

BIL I MELINDA GEJST PONOVO ZAJEDNO: Ruku pod ruku, pa pred oltar! (FOTO)

Udala se Dženifer Gejts, najstarija ćerka Bila i Melinde Gejts

Celebrities
Autor:
BIL I MELINDA GEJST PONOVO ZAJEDNO: Ruku pod ruku, pa pred oltar! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer (25) se udala za Najela Nasara (30), u subotu u Njujorku.

U ime ćerkinog velikog i važnog dana, roditelji su smirili strasti, pa su ujedinjeno sa njom izašli pred oltar, uprkos skorijem razvodu koji je bio tema broj 1 u celom svetu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Melinda i Bil Gejts su bili veoma jasni o pravilnom vaspitavanju dece. Tako je u medije procurila informacija da njihova deca peru suđe svaki dan nakon ručka. Ovo je bila Melindina ideja jer je smatrala da zajedničko pranje sudova jača porodične veze.

Bil je deci branio upotrebu gedžeta za trpezarijskim stolom, dok su pravo na telefone imali tek nakon četrnaestog rođendana. I tada im je Bil ograničavao vreme koje mogu da provedu ispred ekrana, jer je smatrao da na taj način mogu imati kvalitetniji san.

Porodica redovno posećuje crkvu

Tokom jednog intervjua, Bil Gejts je istakao da njegova porodica redovno posećuje crkvu. "Vaspitali smo decu na religiozan način. Oni posećuju katoličku crkvu čiji smo deo Melinda i ja", istakao je Bil Gejts.

Njihovo prvo dete, ćerka Dženifer, rođena je 1996. godine i diplomirala je na Univerzitetu Stenford. Iskusna je u konjičkom sportu i takmičila se širom sveta.

Drugo dete je dvadesetogodišnji sin Rori Gejts, koji studira na Univerzitetu u Čikagu. Fibi Gejts, ima 17 godina, treće je dete poznatih roditelja.

Za ćerkino venčanje, par je odlučio da nesporazume ostavi sa strane pa su došli ujedinjeno da podrže svoju mezimicu, tokom ovog, za nju, velikog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs