SAZNAJTE VIŠE

JAKO MI JE TEŠKO. POSLE RAZVODA ŽIVIM SAM U VILI SA 18 KUPATILA: Bil Gejts u depresiji! (FOTO)

Bil Gejts progovorio je o privatnim detaljima braka i razvoda s bivšom suprugom Melindom.

Zanimljivosti
11:38h Autor:
JAKO MI JE TEŠKO. POSLE RAZVODA ŽIVIM SAM U VILI SA 18 KUPATILA: Bil Gejts u depresiji! (FOTO)
Bil Gejts, Foto: Profimedia

"Svaki brak, kako deca odu iz kuće, prolazi kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje tačke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga menjao. Ne bih se ponovo ženio sa nekom drugom", rekao je Gejts u intervjuu za "The Sunday Times". Tvrdi kako mu je najteže bilo kad su deca otišla iz kuće. Najmlađa ćerka je isto otišla na fakultet i sada je njihova vila s 18 kupatila u Sijetlu prazna.

"Imam ovu lepu kuću koja je pogodna za veliku porodicu. Ali većinu vremena čini se prevelikom. Ja sam samo mala osoba", istakao je Gejts.

OVE 3 STVARI SU MUŠKARCIMA POTREBNIJE OD SEKSA!

Bil Gejts
foto: Profimedia

"Nedostaju mi ​​nered i buka. Ne radim previše kućnih poslova, ali u ranije sam uvek prao sudove jer sam u tome bio dobar, a jedno od dece bi mi pomagalo", dodao je. Ispričao je i u kakvim je odnosima ostao s Melindom nakon razvoda. Bil kaže da je srećan što i dalje može raditi s njom i da se ponekad viđaju.

"Imamo supervažan, složen, blizak odnos u kojem smo odlučili da radimo zajedno. I jako sam srećan što smo počeli da radimo zajedno. I imamo troje neverojatne dece", ispričao je.

"I ja tugujem na isti način kao i ona. Da. Znate, odrasli smo zajedno. Kad sam se oženio, Majkrosoft je bio velika stvar. Ali ja sam bio mlad 38-godišnjak, a ona je bila zrela 28-godišnjakinja... To je više od polovine mog odraslog života. Zajedno smo napravili mnogo toga", dodao je.

OVO JE TAJNA JEVREJSKIH BRAKOVA: Evo zašto kod njih nikad ne dolazi do razvoda!

Fibi Gejts, Bil Gejts, Melinda Gejts
foto: Profimedia

Bil priznaje kako se s Melindom oko raspodele imovine i novca prilično lako dogovorio.

"Dobila je psa. Ubila me time. Šalim se. Svet bi trebalo da zna koliko sam bio maltretiran. Ne, šalim se. Nismo bili zli jedno prema drugom", rekao je.

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts objavili su da se razvode početkom maja prošle godine. U braku su bili 27 godina. Upoznali su krajem 1980-ih, kada se Melinda pridružila Billovoj kompaniji Majkrosoft, a venčali su se 1994. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs