Neverovatno

OVO JE NAJMLAĐA ĆERKA SLAVNOG ŽAN POL BELMONDA: Kada je imao sedamdeset godina dobio je Stelu(18)! (FOTO)

Ona je radost moga srca, rekao je svojevremeno glumac

Celebrities
19:28h Autor:
Foto: Profimedia

Kada je imao sedamdeset godina, glumac Žan Pol Belmondo dobio je četvrto dete. Steva Eva Anđelina Belmondo danas ima 18 godina i izrasla je u pravu lepoticu.

Bila je to 1989. godina, Žan Pol Belmodno je tada bio na pragu šezdesete kada je upoznao plesačicu Nati Tardivel koja je tada imala samo 24. godine.

Belmondo je imao već troje dece i verovatno nije ni razmišljao o tome da li će dobiti još koje dete. Ipak nakon skoro deset godina zajedničkog života, Žan Pol je 2002. godine oženio Nati, a godinu dana kasnije, 13. avgusta 2003. Belmodno dobija četvrto dete, ćerku Stelu Evu Anđelinu.

Stela Eva Anđelina Belmondo
foto: Profimedia

Međutim, kada je devojčica napunila pet godina, slavni par se odlučio na razvod.

Neverovatno velikih plavih očiju i duge plave kose, Stela Eva Anđelina nasledila je lepotu svoje majke, s kojom se gotovo svake godine može videti na prestižnom pariškom teniskom turniru Roland Garos.

"Ona je neverovatan poklon u mom životu. Pažljiva, nežna i tako ženstvena iako ima tek 13 godina. Zbog izvanrednih ocena darovao sam joj konja. Odlična je jahačica, uprkos svojim godinama, i često je pratim na turnirima. Ona je zaista radost mog života," rekao je jednom prilikom Žan Pol Belmondo.

Stela Eva Anđelina Belmondo
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...