pREOKRENUO SUDBINU

NJEGOVA MAJKA JE REKLA: "Rodila sam čudovište!" Sada je on najsrećniji čovek na svetu! (FOTO)

Džono danas ima 36 godina i veoma je srećan čovek. Međutim, njegov život nije imao dobar početak

Lifestyle
Autor:
NJEGOVA MAJKA JE REKLA: "Rodila sam čudovište!" Sada je on najsrećniji čovek na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je njegova mama bila trudna, nije ni u jednom momentu posumnjala da će roditi dete koje će se sasvim razlikovati od drugih ljudi.

Na porođaju je samo jednom videla bebu pre nego je u suzama otišla iz porodilišta osavivši iza sebe dete koje je rođeno sa Tričer Kolins sindromom. Ova bolest se javlja jednom u pedeset hiljada beba. Bolest se izražava u nedostatku nekih malih kositiju lica, deformitetu hrskavice i mišića lica.

Pošto niko nije dolazilo po dete, ono je odvedeno u sirotište.

Džono Lankaster je detinjstvo proveo po hraniteljskim porodicima i u sirotištu. Nakon par godina, jedna žena je odlučila da ga usvoji. Ali to nije pomoglo da dečak prihvati sebe i svoje lice.

Tek sa 19 godina, konačno je smogao snage da zavoli sebe zahvaljujući ljubavi i podršci porodice i prijatelja.

"Moja mama je neverovatno nadljudsko biće sa najvećim srcem i uvek je tu za mene. Imam divne prijatelje i veliku podršku. Nikad nisu prestajali da me voli i da mi pružaju podršku."

Džono je danas odrastao, zreo čovek koji pokušava da vodi normalan život. Nikad nije bio u iskušenju da potraži roditelje, jer je smatrao da ih njegov život ne zanima.

Ovaj neverovatni čovek je stvorio sebi život kakav se samo poželeti može: okružio se velikim brojem prijatelja koji tvrde da je on uvek spreman da pomogne u teškim periodima života.

Džono je srodnu dušu našao u svojoj najboljoj prijateljici sa kojom se venčao i koja mu je rodila dvoje dece: sina i kćerku. Sin je potopuno zdrav, dok je na žalost, druga beba stigla sa istom bolešću koju ima i Džono. Međutim, roditelji su sigurni da će to dete imati srećan i dug život jer će oni uvek stajati uz njega.

2017. godine, Džono je, zajedno sa dvojicom svojih najboljih prijatelja, osnovao dobrotvornu organizaciju Love Me Love My Face – koja nudi podršku onima koji žive sa facijalnim razlikama širom sveta, kao i pomoć u medicinskim potrepštinama i operacijama.

On je danas jedna veoma srećna i zadovoljna osoba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs