Jake veze

SESTRE, ZAOVE, JETRVE: Nikad ne biste pretpostavili da su OVI GLUMCI rodbinski povezani! (FOTO)

Porodične veze u šou biznisu su oduvek zanimljva tema. Pogledajte ko je rodbinski vezan među našim glumcima, pevačima i političarima

Celebrities
21:56h Autor:
SESTRE, ZAOVE, JETRVE: Nikad ne biste pretpostavili da su OVI GLUMCI rodbinski povezani! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/janxnina

Izvorinka Milošević i Nada Blam

Izvorinka Milošević provela je 17 godina u braku s Mišom Blamom, bratom glumice Nade Blam. Interpetatorka vlaških pesama pokojnog supruga zapazila ja na probi Narodnog orkestra RTS.

- U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: „Izvinite, da li vi pijete kafu?“, a on mi je bez osmeha rekao: „Da, pijem. Zašto ne?“ Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega - rekla je Izvorinka u emisiji “Iz profila” i dodala da se brak dogodio na njenu inicijativu.

- Rekao mi je da mu je status veze nevažan, bilo mu je svejedno kako će to izgledati, a pošto sam ja iz patrijarhalne porodice, za mene je papir bio važan. Zakazala sam veridbu i venčanje, a on je pristao - rekla je pevačica, koja iz braka s Mišom ima sina Davida.

Porodica pokojnog muzičara, između ostalog i sestra, glumica Nada Blam, bili su iznenađeni njegovim venčanjem s Izvorinkom.

- Porodica Blam je stara jevrejska porodica. Mišin otac Rafael, čuveni violinista i član orkestra Carevac, Nadu je jednom pitao: “Pobogu, gde ona nađe Mišu u Beogradu?Ona je meni posle to ispričala, a ja sam joj rekla da sam ga svećom tražila - kaže pevačica kroz šalu.

Nela Mihailović i Suzana Petričević

Glumica Nela Mihailović pre više od dve deceniju zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević. Nela i Vladimir su ponosni roditelji dve devojčice Marte i Petre.

Da je u rodbinskim vezama sve najbolje i da se zaova i snajka odlično slažu i na poslovnom planu, govori i to da već godinama rade predstavu “Plastika”.

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je tada Nela, a Suzana Petričević dodala:

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

Nina Janković i Tamara Dragičević

Kada se glumica Nina Janković udala za Matiju Dičića, zapravo se udala za brata Tamare Dragičević, koleginice glumice i prijateljice. Nina je ranije pričala kako je srećna zbog toga što se orodila sa Tamarom i postala njena snajka. Njih dve su nerazdvojne.

Tako je glumac Petar Benčina, Tamarin suprug, postao Ninin svojak, a Nina njemu šurnjaja.

Tamara Jarić i Andrijana Lima

Brazilska manekenka i bivša srpska snajka Adrijana Lima nakon razvod od košarkaša Marka Jarića uspela je da održi odlične odnose sa porodicom svoga bivšeg supruga.

Posle Andrijaninom i Markovog raskida, Tamara je za "Blic" rekla da je i dalje ostala u odličnim odnosima sa bivšom snajkom.

- To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari ili komentarišu - kaže Tamara i dodaje da voli da slobodno vreme provodi sa bratanicama Valentinom i Sijenom.

Inače, Tamara dok je u Njujorku često se viđa s Limom, a jedna drugoj redovno pišu ispod fotografija na Instagramu.

Jorgovanka Tabaković i Snežana Mišković Viktorija

Pevačica Snežana Mišković Viktorija i političarka Jorgovanka Tabaković su sestre od strica. Njihovi očevi su rođena braća.

Viktorija je jednom prilikom za domaće medije rekla da se, uprkos čvrstim rodbinskim vezama koje su posebno važne za ljude sa Kosova, odakle obe potiču, sestra političarka i ona retko viđaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs