Heder Loklir

VELIKI POVRATAK POSRNULE ZVEZDE: Lepotica iz Merlouz Plejsa ponovo na malim ekranima!

Nakon dugog razmišljanja ipak je pristala da se vrati u glumački svet

Vip priča
Autor:
VELIKI POVRATAK POSRNULE ZVEZDE: Lepotica iz Merlouz Plejsa ponovo na malim ekranima!
Foto: Profimedia

Nakon svega što joj se poslednjih godina izdogađalo, 59-godišnja glumica i zvezda tinejdžerske serije 90-ih Melrouz Plejs, Heder Loklir, smogla je snage i pristala na ulogu Kristine Karlson u novom filmu Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.

Kako je rekla, iako je isprva bila prestrašena zbog svega, nakon dugog razmišljanja ipak je pristala da se vrati u glumački svet i to ulogom u filmu koji nikada neće dospeti u bioskope širom sveta, budući da je namenjen za televiziju.

"Najveći izazov mi je bio taj što sam bila preplašena zbog svega", otkrila je Loklir dodajući kako joj je najteža scena, u kojoj saznaje da joj je suprug preminuo, snimana već drugog dana. Kako bi se što bolje pripremila za sve, našla se sa stvarnom Kristin Karlson, po kojoj je film i snimljen, i zatražila od nje savet.

Prihvatila je sve njene savete i na kraju snimila sve besprekorno, iako je i te kako strahovala kako će sve ispasti budući da godinama nije snimala, niti pamtila tekstove. Ali, kaže, sve je to kao vožnja bicikla - jednostavno ne zaboravljaš.

Inače, poslednjih meseci Heder je bila u medijima najčešće zbog drastične promene izgleda, plastičnih operacija i zavisnosti od alkohola. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs