ŠUŠKA SE

NOVA ROMANSA U HOLIVUDU: Džon Travolta i Demi Mur u ljubavi?! (FOTO)

Džon Travolta navodno se u zadnje vreme ne odvaja od Demi Mur, viđeni su i na romantičnoj večeri, a šuška se i da ih je spojio Brus Vilis.

Šuška se
Autor:
Demi Mur, Foto: Profimedia

Sve su glasnija šuškanja o novom paru u Holovudu koji niko nije očekivao.

Strani mediji prenose da su glumci Džon Travolta (67) i Demi Mur (58) u zadnje vreme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i priča jedne konobarice iz restorana u Floridi gde su bili zajedno.

"Sedeli su za stolom u uglu, osvetljeni samo svećama. Izgledalo je jako romantično, mnogo su se smejali i čak su se držali za ruke", ispričala je konobarica za medije.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njen bivši muž, glumac Brus Vilis. Naime, Brus i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se nađe s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Keli Preston.

Brus Vilis, Džon Travolta, Petparačke priče
foto: Profimedia

Sve to je podstaklo glasine o novom holivudskom paru i ne preostaje nam ništa drugo sem da sačekamo da li će oni nešto uskoro reći za medije.

Podsetimo, Travoltina supruga Keli Preston preminula je pre godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje dece, ali njihov najstariji sin Džet izgubio je život 2009. godine u tragičnoj nesreći. Glumac se s gubitkom sina i supruge još nije pomirio i redovno im posvećuje objave na društvenim mrežama.

Travoltina nova navodna devojka Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je muzičar Fredi Mur s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brusa Vilisa s kojim je dobila tri ćerke , a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...