Neverovatno

EVO KOLIKO PARA JE STANIJA POTROŠILA DA BI IZGLEDALA OVAKO: Tvrdi da je sve korekcije radila sa merom! (FOTO)

Stanija Dobrojević je nova/stara učesnica rijaliti programa "Zadruga 5". Iako je stalno pred očima javnosti, Stanija se znatno promenila od prvog pojavljivanja na televiziji

Šuška se
10:39h Autor:
Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević danas ima 36 godina i njen izgled se znatno razlikuje od onog u njenom prvom pojavljivanju 2012. godine u rijalitiju "Preživaljvanje".

Rijaliti zvezda Srbije je i sama priznala da je koristila ekstetske zahvate kako bi modifikovala svoj izgled:

"Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija - podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko," ispričala je Stanija u "Magazinu in".

Stanija Dobrojević
foto: ATA Images

Ipak, domaći mediji su otišli i korak dalje, te nabrojali još neke intervencije za koje smatraju da je starleta imala, a uz to su i stavili optimalnu cenu za iste.

  • Nos- 2.000 evra
  • Usne- Uvećanje usana sopstvenim masnim tkivom 400-600 evra
  • Zubi- fasete 5000 evra
  • Kapci- 600 do 1000 evra
  • Grudi- 3000 do 4000 evra
  • Zadnjica - od 2000 evra
  • Nadogradnja: 600 evra

Ukupno: 15.200 evra

Kada je reč o njenom fizičkom izgledu, ljudi su podeljeni. I dok jedni smatraju da je starleta bila lepša pre korecija, drugi misle da je sve što je uradila, uradila sa merom. Tome u prilog govore i reakcije na njen fizički izgled od sinoć.

"Stanija, izobličila si se", "Puna si botoksa", "Ne ličiš na sebe", "Savršena si", "Kako lepa žena", bili su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...