ZADRUGA OBEĆAVA

SAHRANILA SUPRUGA SA KOJIM JE BILA 30 GODINA, SAD ŠETA ZMIJU NA LANCU: Ko je Olja Vampirica i koga planira da povampiri?

Najavljena je kao jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija, i nije izneverila ta očekivanja. Naprotiv, nadmašila ih je!

Lifestyle
20:12h Autor:
SAHRANILA SUPRUGA SA KOJIM JE BILA 30 GODINA, SAD ŠETA ZMIJU NA LANCU: Ko je Olja Vampirica i koga planira da povampiri?
Foto: Prinscreen/YouTube/RTV Pink

Sinoć je otpočela poslednji, peti po redu rijaliti program Zadruga, i ako je suditi po učesnicima, narednih 10 meseci gledaoce očekuje totalni haos u Beloj kući. Produkcija se potrudila da dovede najrazličitije profile ličnosti, među kojima su neki stari i poznati igrači, a neki novi i sveži. Ali, to nikako ne znači manje intrigantni. Jedna od takvih, definitivno najkontrovezrnijih učesnica "Zadruge 5" je definitivno Olja Ajnfalt, zvana Olja Vampirica.

Olja je dizajnerka, umetnica i performans artist, koja sebe opisuje kao marljivu osobu, alternativku, maštovitu, hrabru i glamuroznu, a ne voli površnost, a najveća mana joj je, kaže, tvrdoglavost.

Olja je rođena 1963. i ima 58 godina, što je i otkrila za RTL prošle godine. Moramo reći da smo poprilično šokirani ovom brojkom, s obzirom na njen izgled...

Olja Ajnfalt za sebe kaže da je iz 14. veka i da "voli da pije krv".

"Volim crni humor, malo sam gledala rijaliti, ne dopada mi se to što sam videla. Mogu se napiti krvi, ima mnogo zločestih muškaraca. Volim da budem dominantna. Ja treniram, vodim računa šta jedem, pa mi svi govore da dobro izgledam. Volim da je muškarac vampir", rekla je ona i u Zadrugu ponela bič i zmiju Kikija.

"Povampiriću Lepog Miću, to ćemo da odradimo moj Kiki i ja", rekla je Olja.

Olja Vampririca, kako sebe naziva, stigla je u Šimanovce sa svojim "robom" Kikijem.

Rob Kiki je minijaturna zmija na metalnom povocu, koju je Olja prošetala hodnicima u prostorijama studija u Šimanovcima, ali i uvela sa sobom u studio, pa "zapretila" da bi još neki zadrugar, recimo Miki, mogao da se pridruži Kikiju na lancu.

Ipak, zadrugari nemaju razloga za strah jer Olja nije donela pravu zmiju već lažnu.

Olja Vampirica je iznela i informacije o sebi i svom pokojnom suprugu:

- Moj suprug i ja živeli smo 30 godina u braku i imali smo jedan veliki krah firme. Nakon toga on se povukao u sebe i odlučio je otići - rekla je Olja za "Srbiju Danas" i dodala:

- Rekao je bolje da me nema i u tom momentu je dobio karcinom pluća i umro nakon godinu dana. To me je jako potreslo. Bila sam uz njega, ta bolest je jako teška - rekla je Vampirica za gorepomenuti izvor.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs