Javno poniženje

PRIZNAO DA JE DEVOJKU VARAO SA 12 ŽENA: S*** uhvaćen sam! Ali ona je već sve znala i previše je ćutala!

Muzički direktor je prevario svoju devojku, a onda sve javno priznao

Ljubav
19:55h Autor:
PRIZNAO DA JE DEVOJKU VARAO SA 12 ŽENA: S*** uhvaćen sam! Ali ona je već sve znala i previše je ćutala!
Foto: Profimedia

Model i rijaliti zvezda Amber Rouz doživela je pravo poniženje kada je njen partner, muzički direktor Aleksandar Edvards priznao da ju je varao.

Ubrzo nakon što je Amber Rouz na Instagram profilu optužila Aleksandra da ju je varao sa 12 različitih žena, Edvards je uključio direktno na Instagram i sve priznao.

Na pitanje šta je pomislio kada je video post Amber Rouz, on je rekao:

"Posmilio sam: "S***, uhvaćen sam!" I ranije je znala da me "uhvati" u preljubi, ali očigledno joj je dosta svega! Ipak je volim. Ona je moja najbolja prijateljica, majka mog sina. Volim i nju i sina i svog posinka, ali volim i žene...

Na kraju krajeva, mislim da niko ne može biti srećan i uspešan ako nije to što jeste - iskren prema sebi. Ja sam takav, a ona ne želi da ima nekog takvog pored sebe."

Edvards je priznao da je Rouz "sve znala i dugo pokušavala da zažmuri na te stvari".

"Znam da bi trebalo da prestanem da je varam. Mogao bih da joj se posvetim dobrih 6 meseci, toliko mogu da izdržim, ali ne želim tako da živim."

Par ima dvogodišnjeg sina, dok Rouz ima sina Sabastijana sa muzičarem Viz Kalifom. U svojim postovima na instagramu, napisala je da je "umorna od prevare i sramote koju oseća" te da je završila sa Aleksandrom.

Amber Rose
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs