VAN KONTROLE

BRITNI SPIRS JE DOBILA SVOJU SLOBODU, A SADA SE SVI PITAMO DA LI JE TO PAMETNA ODLUKA!

Svi smo tužno odmahivali glavom nad činjenicom da otac Britni Spirs odlučuje o njenoj sudbini, ali sada je ona slobodna žena i evo šta radi

Šuška se
17:58h Autor:
BRITNI SPIRS JE DOBILA SVOJU SLOBODU, A SADA SE SVI PITAMO DA LI JE TO PAMETNA ODLUKA!
Foto: Printscreen/ instagram/ britneyspears

Pre skoro tri nedelje Britni Spirs je dobila svoju slobodu! Njen otac Džejmi Spirs (69) pristao je da odstupi od starateljstva nad ćerkom. Starateljstvo je određeno nakon što je Džejmi zatražio od suda da ga ovlasti da nadzire život svoje ćerke 2008. godine, nakon njenog nervnog sloma.

Od 2008. godine pa do danas Britni je bila pod punim nadzorom svog oca koji je punopravno raspolagao njenom imovinom.

Mediji su pričali kako Britni nema pravo da vozi, da izlazi na mesta na koja želi, da nema pravo da rađa decu, ali i da dobija samo džeparac od ukupnog novca koji zaradi.

Britni je govorila kako je to starateljstvo zlostavljanje te da želi svoj život nazad.

Sada je Britni slobodna žena! Ali kako ona slavi svoju slobodu: pa golim fotografijama i snimcima na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je prvo pokazala gole grudi kako bi svoje pratioce uverila kako su njene grudi prirodne, a zatim je to uradila sa zadnjicom.

"Evo i videa da možete da vidite kako je ovo moja guza prava, bez filtera i fotošopa, sve je stvarno. Psst, snimam se sa selfie štapom i uvek ću tako raditi. Stoji uspravno, ne odgovara i ekstremno je pouzdan", poručila je Britni.

Ove njene objave odjeknule su u medijima. Svi se sada pitaju da li je zaista pametno dopustiti Britni da radi šta želi?! Da li je dovoljno mentalno zdrava za to? Šta se to sada dešava sa njom?!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs