REŠILA DA PROGOVORI

BRITNI SPIRS PROGOVORILA, NAKON SKANDALOZNE SUDSKE ODLUKE: Gde ste bili kada ste mi bili potrebni, zašto ste ćutali?!

Pevačica prekinula ćutanje i javno prozvala sve one koji su ćutali kada joj je bilo najteže.

Celebrities
Autor:
BRITNI SPIRS PROGOVORILA, NAKON SKANDALOZNE SUDSKE ODLUKE: Gde ste bili kada ste mi bili potrebni, zašto ste ćutali?!
Foto: Profimedia

Iako nije želela da imenuje osobe koje "proziva", Britni Spirs je juče odlučila da javno pošalje poruku pojedincima koji su joj "prekasno pružili podršku u borbi".

Pevačica je krajem juna ove godine odlučila da prekine dugogodišnje ćutanje na sudskom ročištu u vezi sa svojim tzv. konzervatorstvom (potpuno starateljstvo) te je tada svedočila protiv svog oca koji ima potpunu kontrolu nad njom i i njenom imovinom već punih 13 godina.

Protest podrške pevačici u Los Anđelesu
Protest podrške pevačici u Los Anđelesufoto: Profimedia

Nakon toga ju je podržao veliki broj poznatih ličnosti, ali i nekoliko članova njene porodice. Zapravo, stvorio se globalni pokret pod nazivom #FreeBritney. Pevačica se prvi put oglasila povodom reči podrške koje je dobila u poslednjih mesec dana, a nakon odluke suda da otac ostane njen pravni staratelj.

"Ne postoji ništa gore od situacije u kojoj vaši najbliži, koji nikad nisu bili tu za vas, odjednom progovore i javno vam pruže podršku. Ne postoji ništa gore od toga! Kako se usuđuju da kažu bilo šta? Da li su mi uopšte pokušali pomoći onda kada mi je to bilo preko potrebno? Kako možete tek sada javno da govorite kako vam je stalo? Zašto mi niste pružili ruku spasa kad sam se davila?", napisala je Spirs u objavi na Instagramu.

Dodala je kako će se osobe kojima je poruka upućena sigurno prepoznati te ih nije želela imenovati pojedinačno: "Ako ćete bilo šta objavljivati, neka to bude nešto ispravno i iskreno. Daleko ste od onoga što ste zaista rekli i objavili".

Iako nije najjasnije kome se pevačica obraća, veliki broj njenih pratilaca pretpostavlja kako je reč o njenoj sestri Džejmi Lin Spirs, koja je ranije ovog meseca pisala o ovoj situaciji na svom Instagram profilu i tom prilikom podržala sestru i izjavila kako joj je drago što je Britni konačno progovorila.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs