MIZOGINIJA I DISKRIMINACIJA

ONO KAD TI JE MAMA DŽEJ LO, A TI IZGLEDAŠ "OVAKO": Ćerka pop ikone trpi neverovatne uvrede na račun svog izgleda!(FOTO)

Kada si tinejdžer, dovoljan je problem izboriti se sa teretom slavnog/ih roditelja, ali Eme Entoni nosi još jedno teško breme...

Celebrities
Autor:
ONO KAD TI JE MAMA DŽEJ LO, A TI IZGLEDAŠ "OVAKO": Ćerka pop ikone trpi neverovatne uvrede na račun svog izgleda!(FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez je osoba koju u stopu prate paparaci i privlači pažnju podjednako kada je na ulici i kada je na crvenom tepihu. Deo te pažnje prelio se i na njenu decu, blizance Eme i Maks koji su stalno sa njom, ali koji su na žalost već osetili sve ono najgore što donosi svetska slava.

Džej Lo je žena koja blista u svakom trenutku, i na svim poljima svog života. Otuda vervatno i velika očekivanja javnosti i za njenu 13 godina staru ćerkicu Eme. Iz nekog razloga, ona se našla na meti brojnih kritika i online trolova koji negativno komentarišu način na koji se tinejdžerka oblači kao i da navodno "ne brine previše" o svom fizičkom izgledu.

Djej Lo sa ćerkom Eme
Djej Lo sa ćerkom Emefoto: Profimedia

Eme koja je nedavno obojila kosu u nebeskoplavu boju uglavnom nosi baggy pantalone, neke autentične džempere ili oversized majice i to je mnogima bio trn u oku, pa su dali sebi za pravo da komentarišu "kako jedno dete izgleda".

"Jadna, liči na tatu", "Na koga li je ovakva?", "Ono kada ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako", samo su neki od zajedljivih komentara na društvenim mrežama. Ima i onih koji krive Dženifer Lopez za to kako joj se ćerka oblači tvrdeći kako je pevačica uvek previše seksualizovana i da na neki način Eme to kompenzuje oblačeći široke i neupadljive stvari.

Mama i ćerka usklikane su u šopingu
Mama i ćerka usklikane su u šopingufoto: Profimedia

Niz mizoginih komentara nastavlja se u nedogled i samo je opomena da bi ljudi koji vode društvene mreže morali da preuzmu deo odgovornosti za ono što se pojavi online kao i da je neophodno da se što pre iznađu način da se ovakvi komentari filtriraju i zabrane. U pitanju je dete. Ima samo 13 godina. Može da se oblači kako hoće, a bez da joj potpuni stranci bilo šta prebacuju.

Eme sa Benom Aflekom i njegovom porodicom
Eme sa Benom Aflekom i njegovom porodicom foto: Profimedia

Nešto od tih gnusnih opaski će doći do nje i sigurno joj neće biti svejedno, sve iako joj je majka Dženifer Lopez.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs