DRUGA ŠANSA

PRE 17 GODINA OSTAVIO JE NA NAJBRUTALNIJI NAČIN, ONA MU SVE OPROSTILA: Zamršen ljubavni život pop dive! (FOTO)

Stara ljubav zaborava nema. Iako je povredio, ona je spremna da mu pruži još jednu šansu

Ljubav i zavođenje
Autor:
PRE 17 GODINA OSTAVIO JE NA NAJBRUTALNIJI NAČIN, ONA MU SVE OPROSTILA: Zamršen ljubavni život pop dive! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ljubavni život Dženifer Lopez je, u najmanju ruku, zamršen. Latino diva je često menjala partnere, 3 puta se udavala, ali ni jednog muškarca nije uspela da zadrži kraj sebe.

Kada je javnost konačno pomislila da je pronašla srodnu dušu i skrasila se pored Aleksa Rodrigeza, usledio je raskid. Potez koji je usledio nakon toga još više je iznenadio sve. Dženifer je rešila da odbnovi romansu sa Benom Aflekom, uprkos činjenici da joj je pre 17 godina priredio scenu o kojoj svi još uvek pričaju i ostavio je kukavički.

VEZA KOJA JOJ JE OBELEŽILA KARIJERU I VELIKA IZDAJA

Ubrzo nakon upoznavanja, srce latino dive je Ben uspeo da osvoji, a ta veza joj je obeležila karijeru. Oboje su bili pod lupom javnosti, a dobili su i nadimak - Benifer. Aflek je zaprosio 2002. dijamantskim prstenom u rednim od 7,8 milijuna.

MAJI VOLK VERENIK SPAKOVAO STVARI U KESE ZA ĐUBRE I IZBACIO IZ KUĆE:Nema neizlečivih bolesti,samo neizlečivih ljudi

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

- On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu- govorila je ona pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

- Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu - priznala je Jenifer. Ben joj nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih stalno pratili. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

- Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela - rekla je.

NAJBIZARNIJA LJUBAVNA PRIČA KOJU ISTORIJA PAMTI: Voleli su više od života, opaka bolest ih je zauvek rastavila! (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

Samo dva meseca kasnije paparaci su je uhvatili u zagrljaju prijatelja, pevača Marka Entonija (52). Tvrdila je da će ostati zauvijek zajedno. Venčali su se tajno u junu 2004. ,a sa njim je dobila blizance Emu i Maksa (13). Živeli su zajendo do 2011. godine.

Danas, Dženifer i Ben ponovo uživaju u romansi, a iako im mnogi predviđaju raskid, oni ne mare za zle komentare.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs